Sport

Arbitrul Martis, acuzat ca e tinut in brate de sefii FRF

Ciprian Fânaru
26 feb 2009 769 vizualizări
In sedinta de luni a Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal, conducatorii de club din Liga I s-au plins de arbitrul Marius Martis.

Presedintele Comisiei Centrale de Arbitri a recunoscut pentru presa centrala faptul ca mai multi conducatori si-au exprimat nemultumirea vizavi de prestatiile focsaneanului, afirmind faptul ca daca sase-sapte echipe il recuza constant, acest lucru nu poate sa nu ridice semne de intrebare. Presedintii de club din Liga I, dar si antrenori, printre care Mihai Stoica si Marius Lacatus l-au acuzat pe Martis de lucruri grave si au afirmat faptul ca Florin Prunea il protejeaza la partidele primei divizii din postura sa de observator federal. Fin al controversatului Nicu Gheara, prieten la rindul sau cu presedintele FRF, Mircea Sandu, Martis a avut in trecut probleme cu legea si a fost chiar acuzat ca foloseste amenintari si limbaj dur in raporturile cu fotbalistii. Arbitrul vrincean nu a putut fi ieri contactat pentru a-si expune punctul de vedere.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.