Sport

Karateka vrinceni s-au intors cu 17 medalii de la Cupa DO JO

Ciprian Fânaru
25 feb 2009 969 vizualizări
La finalul saptaminii trecute a avut loc la Bucuresti Cupa DO-JO la karate. Karateka legitimati la Clubul Sportiv Unirea Focsani au reusit sa obtina nu mai putin de 17 medalii. Probele la care au concurat sportivii focsaneni au fost cele de kata si kumite.

Cel mai bun karatist din delegatia vrinceana a fost Robert Giurgea, care a iesit invingator la categoria -74 kg tineret si s-a clasat al treilea in competitia seniorilor. Tot la kumite, Catalin Rusu a luat medalia de aur. Cristian Fatu a terminat al doilea, iar Vasile Salgau si Irene Pascuci au fost medaliati cu bronz. In proba de kata, medalii de aur au luat Razvan David si Andrei Burdusa. Medaliatii cu argint au fost Petru Burdusa, Cosmin Chirita, Cristian Fatu, Ana Mihalache, Irene Pascuci, Andreea Arginteanu si Diana Prescura. Andrei Ciobotaru, Mihai Broina si Catalin Rusu s-au clasat la aceasta proba pe ultima treapta a podiumului. Antrenorul care ii pregateste pe karateka de la CS Unirea Focsani este sensei Aurel Giurgea. Urmatoarea competitie majora pentru sportivii de la arte martiale vor fi Campionatele Nationale rezervate tuturor categoriilor de virsta, care vor avea loc pe 15 martie, in Capitala. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 23 ore, 51 minute, 56 secunde
Galeria foto a competitiei o gasiti aici: http://danyrolux.blogspot.com/search/label/Sport
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.