Sport

Victoria=salvarea de la retrogradare

Dan Chiriac
25 feb 2009 606 vizualizări
Focsanenii trebuie sa bata duminica pe Quasar Deva

Echipa de futsal CSM Focsani va juca duminica meciul decisiv pentru salvarea directa de la retrogradare. Adversara focsanenilor va fi echipa Quasar Deva, care are in acest moment 4 puncte in clasament. Focsanenii au acumulat pina acum 7 puncte, dar acestora li se vor adauga alte sase, dupa ce partidele cu Dava Deva vor fi cistigate la masa verde. Astfel, focsanenii au un avans de noua puncte fata de cei de la Quasar Deva si cu o victorie duminica s-ar distanta la 12 puncte si ar avea asigurata prezenta la barajul de raminere in prima liga. Partida se va juca de la orele 13.00, in Sala Polivalenta. Antrenorul Petrache Gurguiatu este increzator in sansele echipei sale si spune ca victoria nu poate scapa focsanenilor in acest joc. In acest moment, tinind cont si de victoriile la masa verde pe care echipele CSM Focsani si Spicom Sf. Gheorghe le vor obtine in acest sfirsit de saptamina in fata celor de la Dava Deva, clasamentul se prezinta astfel: CLASAMENT

1. Poli Timisoara 22p + 20

2. Moldocor 18 p +7

3. Design BV 17p + 7

4. Spicom Sf. Gheorghe 16p +12

5. FCM Resita 13p +13

6. CSM Focsani 10p - 5

7. Quasar 4p -27

8. Dava Deva 0p -35

Primele patru vor ramine in prima liga, locurile 5 si 6 vor sustine baraj pentru promovare-retrogradare, iar locurile 7 si 8 vor retrograda direct. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.