Sport

Goluri multe pe un frig patrunzator

Dan Chiriac
19 feb 2009 723 vizualizări
Energia Vulturu - FC Panciu 1 - 7 (1 - 3), intr-o partida amicala jucata pe stadionul din Vulturu FC Panciu a cistigat ultimul amical inainte de debutul returului Ligii a treia, invingind ieri pe Energia Vulturu.

Partida a fost dominata de panceni care au aratat ca sint o echipa divizionara, care poate face o figura frumoasa in retur. Fara Ionica Serea pe banca, acesta fiind pelcat in Turcia, pancenii au deschis scorul in minutul 21, cind Predoiu a marcat cu un sut de la 20 de metri. Acelasi Predoiu a dus scorul la 2 "" 0, patru minute mai tirziu. In minutul 40, Bira a majorat diferenta pe tabela dupa ce a reluat cu capul din sase metri. Gazdele au marcat golul de onoare in minutul 44, cind Adrian Apostol l-a invins cu un lob pe portarul Lazar. Cu echipa schimbata dupa reluare, FC Panciu a mai inscris de patru ori in repriza secunda: Dutu, minutul 55, sut de la marginea careului, Dobrescu, minutul 70, dupa ce l-a driblat pe portarul advers si Mocanu in minutele 88 si 90 dupa doua actiuni colective de atac. O remarca speciala si pentru echipa gazda, care in ciuda scorului, a oferit o replica buna celor din Panciu. FC Panciu a jucat cu: Lazar "" Parlac, Stan, Calin, Chivu "" Bira, Balanescu, Chiorpec, Stoian - Predoiu, Costin. In repriza a doua au mai jucat Aldea, Stefan, Cioran, Dutu, Ungureanu, Mocanu, Ionescu, Dobrescu. Energia Vulturu a replicat cu B. Apostol "" Maciuca, V. Apostol, Craciun, Luchian "" Lungu, Patrascu, Dima, Alecsandrescu "" Necula, A. Apostol. Au mai jucat: Petre, Grosu, Andreescu, Sava. Daca FC Panciu a terminat partidele din perioada de preagtire, Energia Vulturu va juca si la sfirsitul acestei saptamini o partida amicala. Vulturenii vor merge la Faurei pentru partida revansa cu ehipa locala. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 11 ore, 15 minute, 6 secunde
bun arbitrajul
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.