Sport

Putem bate la Botosani

Dan Chiriac
18 feb 2009 583 vizualizări
considera antrenorul echipei de volei CSM 2007 Focsani

Echipa de volei feminin CSM 2007 Focsani s-a calificat in faza a doua a play-off-ului Diviziei A 2. Focsanencele au cistigat dubla partida jucata cu formatia CSU Galati. Peste zece zile, focsanencele vor debuta in faza a doua a play-off-ului, acolo unde urmeaza sa joace cu Provolei Botosani. Misiunea elevelor antrenorului Marian Radulescu se anunta una dificila, dar nu imposibila. "Am facut un meci foarte bun la Galati, care ne da incredere pentru partidele cu Botosaniul. Vom juca tot dupa sistemul cel mai bun din trei partide, doua dintre acestea urmind a avea loc la Botosani. Chiar daca avem dezavantajul faptului ca vom evolua de doua ori in deplasare, putem bate la Botosani. In returul sezonului regulat, am avut meciul in mina, puteam sa cistigam daca ne concentram pe final, cind am avut avantaj, 23 "" 21. Acum vom face tot ce se poate pentru a obtine calificarea in finala play-off-ului, acolo unde ne va astepta cel mai probabil IOR Bucuresti", ne-a spus antrenorul Marian Radulescu. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.