Sport

O victorie si o infringere

Dan Chiriac
16 feb 2009 686 vizualizări
FCM Resita - CSM Focsani 3 - 6 (2 - 2) si Poli Timisoara - CSM Focsani 5 -3 (2 - 1), in play-out Ligii intii

CSM Focsani a obtinut o victorie si o infringere in partidele disputate in vestul tarii. Simbata, focsanenii au dat piept cu FCM Resita, echipa aflata pe locul doi in clasamentul play-out-ului, cu 13 puncte. Meciul a inceput favorabil gazdelor, care au deschis scorul, dar focsanenii au revenit si au preluat conducerea pe tabela dupa golurile lui Sararu si Covaci. Gazdele au revenit la rindul lor si au egalat pina la pauza. Repriza a doua a apartinut focsanenilor, care au mai marcat de patru ori prin Sararu, Curteanu, Toader si Sergiu Sava, in timp ce resitenii nu au marcat decit o data. "Am reusit un meci excelent si am obtinut trei puncte care ne ajuta in lupta pentru evitarea retrogradarii", a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. Nu la fel au stat lucrurile in jocul de ieri de la Timisoara. Focsanenii s-au jucat cu ocaziile si au platit tribut ratarilor si greselilor de portar. Golurile focsanenilor au fost marcate de Covaci, Segiu Sava si Curteanu. "Am jucat bine, dar am ratat mult prea mult. Am avut 15 ocazii de gol, unele chiar singur cu portarul. Pe de ala parte am luat patru goluri de la 15 metri, portarii jucind foarte slab in acest meci. Nu a fost vorba de oboseala, dar nu am avut limpezime in fata portii, iar portarii nu ne-au ajutat", a spus suparat antrenorul Petrache Gurguiatu. In cele doua jocuri de la Resita si Timisoara, antrenorul Petrache Gurguiatu a folosit urmatorii jucatori: Ivanciu, Apostol, "" Bucataru, Sararu, Curteanu, Covaci, Toader, Patrascu, Mindrescu, Dumitru, Sava, Munteanu. Cosa a plecat de la echipa in timp ce Mirgoace a acuzat o intindere si a fost lasat acasa. Peste doua saptamini, echipa focsaneana va juca o noua dubla cu Dava Deva si Quasar Deva. Meciurile se vor juca simbata si duminica, 28 februarie si 1 martie, in Sala Polivalenta din Focsani. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.