Sport

Infringere la Buzau

Dan Chiriac
16 feb 2009 709 vizualizări
Petrolul Berca - FC Panciu 2 -1 (2 - 0), intr-o partida de pregatire jucata la Buzau FC Panciu a jucat o noua partida de pregatire in compania celor de Petrolul Berca.

Jocul s-a disputat simbata dimineata la Buzau si a opus formatiile care s-au intilnit intr-o partida de pregatire si la mijlocul saptaminii trecute. Daca atunci pancenii s-au impus cu 4 "" 1, de aceasta data victoria a revenit buzoienilor. Prima repriza a apartinut in mare parte celor de la Berca, care au marcat de doua ori prin Sotrocan si Ghitulescu, la capatul unor faze colective de atac. In actul secund, tehnicianul Ionica Serea a introdus pe teren si rezervele, iar jocul s-a echilibrat. Dobrescu a redus din handicap, cu opt minute inainte de final, dar in ciuda eforturilor din final, pancenii nu au reusit sa egaleze. "Sint dezamagit de evolutia unor jucatori, in care aveam mai multa incredere, dar care au jucat slab. Aici ma refer la Cioran, Dutu, Mocanu, Chivu sau Parlac, jucatori de la care vreau mai mult. Miercuri vom juca ultima partida de pregatire inainte de retur in compania unei echipe de judet. Vom cauta un adversar pentru miercuri, pentru ca urmatoarele noua zile sa le avem la dispozitie pentru pregatirea jocului de la Rimnicu Sarat, din prima etapa a returului", ne-a spus antrenorul Ionica Serea. Acesta a folosit in partida de la Buzau urmatoarea formatie: Lazar "" Parlac, Stefan, Calin, Chivu "" Ionescu, Cioran, Dutu, Mocanu "" Costin, Dobrescu. Au mai jucat: Aldea, R. Stan, Cl. Mihai, Stoian, Bira, Balanescu, Chiorpec. Petrolul Berca a replicat cu Goicea "" Tanase, Rosu, Cristea, Constantin "" Bodoc, Capota, Chiriac, Ghitulescu "" Sotrocan, Lungoci. Au mai jucat: Ciuplea, Gabriel Ion, Roman si Costea. Pina acum, in partidele de pregatire, FC Panciu a inregistrat rezultatele: 2 "" 1 cu Cetate Suceava, 3 "" 1 cu Aerostar Bacau, 4 "" 1 cu Petrolul Berca, 2 "" 2 cu CS Gura Humorului, 0 "" 5 cu Universitatea Cluj si 0 "" 1 cu FCM Bacau. (Dan CHIRIAC)


Amicalul cu Energia Vulturu a fost anulat

Amicalul dintre CSM Focsani si Energia Vulturu a fost anulat la cererea echipei focsanene. Antrenorul Damian Bancila a fost plecat la Braila, unde a avut loc reunirea reprezentantilor echipelor de Liga a doua si a treia, astfel incit a solicitat anularea jocului. Mai mult, jumatate de echipa era plecata la partidele de futsal de la Resita si Timisoara, iar jocul cu Vulturu era rezervat doar jucatorilor tineri. In aceste conditii, fotbalistii de la CSM Focsani se vor reuni in aceasta dimineata la stadion si, cel mai probabil, vor juca miercuri o partida de pregatire. Adversara urmeaza a fi stabilita in cursul zilei de azi, fiind posibil ca jocul cu Politehnica Galati sa fie mutat pentru miercuri. (Dan CHIRIAC)


Dumitrestiul a batut la Vulturu

Daca nu a jucat simbata cu CSM Focsani, Energia Vulturu a disputat un amical duminica, cu FC Dumitresti. Partida a avut loc pe stadionul din Vulturu si s-a incheiat cu victoria oaspetilor. FC Dumitresti s-a impus cu scorul de 2 "" 1, golurile invingatorilor fiind reusite de Iulian Iacob si Ionut Popa, in timp ce pentru gazde a punctat Apostu. Intr-o alta partida amicala jucata ieri, Dinamo Tataranu "" Avintul Jaristea 2 "" 3. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.