Sport

Joaca cu gindul la Marian Cozma

Dan Chiriac
14 feb 2009 671 vizualizări
CSS Bacau - CSM Focsani, azi, in etapa a doua a turului doi in Divizia A de handbal masculin Meciul de astazi va fi precedat de un moment de reculegere in memoria handbalistului Marian Cozma, ucis in urma cu o saptamina la Veszprem, de etnicii rromi.

La fel se va intimpla la toate partidele de handbal care au loc in tara, dar si in Ungaria, la sfirsitul acestei saptamini. Cu siguranta ca meciul de azi de la Bacau se va desfasura mai mult cu gindul la Cozma, care ieri a fost condus pe ultimul drum. Desi nu l-au cunoscut personal, handbalistii care se vor afla pe teren vor fi alaturi de cei care au trait una dintre marile drame ale sportului romanesc. Focsanenii vor incerca sa obtina punctele puse in joc, dar misiunea lor nu va fi usoara. Bacauanii i-au invins pe focsaneni in primul tur al campionatului cu 32 "" 27. Elevii lui Lucian Tucan vor revansa pentru acel insucces, dar in acelasi timp spun ca nu-si doresc sa ajunga in prima liga. Antrenorul Lucian Tucan a mentionat inca odata ca rezultatele echipei sint imbucuratore, dar ca handbalul din Focsani nu se poate gindi la promovare in prima liga pentru ca nu exista resurse financiare. Miine dimineata, echipele de juniori I de la CSM Focsani si CSS Adjud vor juca partidele din etapa a doua a returului. LPS Focsani va intilni in Sala Polivalenta pe CSS Tecuci, in timp ce adjudenii vor evolua in deplasare cu LPS Iasi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.