Sport

Enigma CSM-ului: deplasare la Radauti?

Dan Chiriac
13 feb 2009 794 vizualizări
Raraul Cimpulung este la un pas de retragere, dar ar putea fi inlocuita in campionat de o alta echipa suceveana

CSM Focsani se pregateste pentru returul Ligii a treia, dar nu stie daca va juca sau cu cine va juca in prima etapa, programata pe 27 februarie. Adversara normala, Raraul Cimpulung, a anuntat ca nu are resurse financiare pentru a continua campionatul si se pare ca se va retrage. De altfel, oficialii gruparii sucevene au anuntat deja Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava despre intentiile sale. "Am vorbit cu un oficial al clubului din Cimpulung, care m-a anuntat ca echipa de fotbal Raraul nu mai poate continua intrecerea din cauza problemelor financiare. Mai intii am propus clubului din Gura Humorului sa preia locul detinut de Raraul in Liga a III-a, insa cei de acolo nu s-au aratat interesati de acest lucru, motivind ca doresc sa promoveze prin propriile lor puteri. Pe fir a intrat mai nou si echipa Bucovina Radauti, ultimul cuvint in aceasta ecuatie urmind sa-l aiba primarul Aurel Olarean", a precizat Aurel Daicu, presdintele AJF Suceava, pentru site-ul suceavasport.ro. In aceste conditii, focsanenii ar putea sta in prima etapa acasa, scutind o deplasare de aproape 300 de kilometri si obtinind trei puncte la masa verde. Dar, la fel de bine, focsanenii ar putea sa aiba o deplasare si mai lunga, pina in nordul tarii, la Radauti. In zilele urmatoare urmeaza sa se decida soarta echipei din Cimpulung si daca locul acesteia va fi preluat de o alta echipa din judetul Suceava. De altfel, Raraul Cimpulung a retrogradat in sezonul trecut, dar a luat startul in Liga a treia dupa retragerea celor de la Juventus Falticeni. Pina atunci, CSM Focsani va juca miine o noua partida de pregatire, pe teren propriu, cu Energia Vulturu. Antrenorul Damian Bancila va conta la aceasta partida doar pe fotbalistii care nu joaca la sala. Un posibil "11" ar putea arata astfel: Oprea "" Nistoroiu, Radu, Craciun, Dima "" Toma, Constantinescu, Moise, Ungurianu "" Andries, Botezatu. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.