Sport

Mircea Sandu si conducerea FRF, in vizita la Focsani

Dan Chiriac
13 feb 2009 914 vizualizări
Ieri, delegatia s-a intilnit cu presedintele CSM Focsani si a luat masa la Restaurantul Intim

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a fost ieri in municipiul de pe Milcov, unde s-a intilnit cu presedintele clubului CSM Focsani, Dan Dumitru. Mircea Sandu a fost insotit in vizita sa de secretarul general al FRF, Adalbert Kasai, directorul Departamentului de Competitii din cadrul FRF, Dumitru Mihalache, si responsabilul cu probleme de juniori din FRF, Dan Ionescu. Acestia au sosit la Focsani aproape de orele prinzului si au avut o intilnire cu Dan Dumitru, presedintele clubului CSM Focsani. Membrii federatiei sint buni prieteni cu Dumitru de pe vremea cind acesta se ocupa de destinele echipelor de fotbal si futsal din Focsani. Acum, Dan Dumitru conduce formatia CSM Focsani, care are in componenta grupele de copii, dupa ce echipa mare si cele de juniori republicani au fost cedate gratuit catre CSM 2007 Focsani. Delegatia federala a luat masa de prinz la Restaurantul Intim si a discutat, printre altele, si despre problemele fotbalistice din acest moment din Focsani. Mircea Sandu a plecat ulterior spre Iasi, acolo unde, incepind de azi, va avea loc intilnirea cu sefii de asociatii judetene de fotbal si a echipelor de Liga a doua si a treia din zona Moldovei de Nord. Mircea Sandu a revenit la Focsani dupa ce in urma cu doi ani a avut o vizita prelungita aici. Atunci, seful fotbalului romanesc a asistat la partida de futsal dintre CSM Focsani "" ACS Odorheiul Secuiesc (3 -3), dar si la intilnirea reprezentantilor echipelor din primele doua serii ale Ligii a treia. Atunci, Mircea Sandu a participat la un dineu oferit de Dan Dumitru la Restaurantul Ambasador. Mircea Sandu a promis atunci ca va reveni la Focsani, lucru care s-a intimplat in vara anului trecut, cind acesta a fost intr-o vizita fulger la Focsani si a discutat cu oficialii echipei de fotbal. (Dan CHIRIAC)








În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 1 ora, 50 minute, 25 secunde
Mai bine suna asa titlul articolului.Ca pe langa politica,si mai mult decat aceasta,fotbalul romanesc e o alta cloaca purulenta.K-asa-i la moda!Daca-l cautau pe "nasu" prin buzunare sigur gaseau citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.