Sport

Au luat trei puncte, dar nu se pun in clasament!

Dan Chiriac
12 feb 2009 668 vizualizări
CSM Focsani - FCM Bacau 0 - 2 (0 - 1), intr-o partida de pregatire jucata pe stadionul Milcovul 2 u meciul a fost unul extrem de tensionat

Asa cum prevedeam, partida de ieri dintre cele doua echipe care s-au luptat pentru evitarea retrogradarii anul trecut nu a fost deloc amicala. Bacauanii au venit hotariti sa cistige la Focsani, ca si cum victoria de ieri le-ar fi imbogatit zestrea foarte saraca de puncte din campionat. De altfel, FCM Bacau se afla pe ultimul loc in clasamentul Ligii a doua, cu zece puncte, iar oficialii lor considerau ca vor avea de luptat serios cu FC Botosani si Cetate Suceava pentru evitarea ultimului loc retrogradabil. Bacauanii au inceput tare jocul si au acuzat fara motiv arbitrajul centralului Alin Samoila. "Am venit de la atitia kilometri ca sa ne furi tu", i-a spus fotbalistul Boboc lui Samoila, ca si cum distanta de la Focsani la Bacau ar fi de cel putin o mie de kilometri. Protestele zgomotoase ale bacauanilor au continuat, atingind punctul culminant in repriza a doua cind principalul Gheorghe Poenaru a strigat in gura mare la asistentul Ionut Paraschiv, la un ofsaid de doi metri. Nervosi peste masura, bacauanii au intrat la rupere in multe momente ale jocului, iar Neagu a fost la un pas sa fie "altoit bine" de catre focsaneni, dupa ce l-a injurat de mama si lovit pe Craciun, care a ripostat. Atit Neagu cit si Craciun au fost eliminati pentru conflictul pe care l-au avut in minutul 65. Meciul in sine a trecut in planul secund, FCM Bacau aratind ca o echipa mai degraba de Liga a treia. Acesta a ratat primele doua ocazii ale meciului prin Dobos - 13 si Darie - 18, ambii ratind din situatie de singur cu portarul. In minutul 27, Cimpanu a deschis scorul, dupa ce a reluat in plasa o minge respinsa de portarul Oprea. Bucataru putea egala inainte de pauza, dar sutul sau din lovitura libera a fost respins de portarul Manea. Actul secund s-a jucat mai mult la mijlocul terenului, Toader avind ocazia sa egaleze de doua ori, dar suturile sale, tot din lovituri libere, au fost respinse de portarul advers. Carnariu putea majora diferenta pe tabela, in minutul 78, dar lovitura sa de cap a lovit transversala. Golul doi al bacauanilor a venit in minutul 90, cind Taban a reluat in plasa, de la sase metri, dupa o actiune pe partea dreapta. Bacauanii au fost foarte bucurosi la final, dar chinul lor abia de acum incepe. Antrenorul Poenaru a spus la final ca nu l-a interesat rezultatul, lucru care nu prea s-a vazut pe teren. Oricum, nici evolutia focsanenilor nu a avut darul sa bucure prea mult spectatorii prezenti la meciul de ieri. Simbata, CSM Focsani va disputa o partida de pregtire cu Energia Vulturu, dar nu va putea conta pe serviciile fotbalistilor de la sala. (Dan CHIRIAC)


CSM Focsani "" FCM Bacau 0 "" 2 ( 0 -1)

Au marcat: Cimpanu 27, Taban 90.

Au arbitrat: Alin Samoila, Ionut Paraschiv si Madalin Andreevici

CSM Focsani: Oprea "" Nistoroiu, Craciun, Toader, Sararu "" Toma, Bucataru, Botezatu, Ungurianu "" Covaci, Andries. Au mai jucat: Ivanciu "" Curteanu, Constantinescu, Radu, Dima, Moise, Dumitriu.

Antrenor: Damian Bancila

FCM Bacau: Manea "" Mihalachioaie, Spiridon, Taban, Dobirceanu "" Dobos, Boboc, Vraciu, Cojocaru "" Darie, Cimpanu. Au mai jucat: Fekete, Bosancu, Neagu, Botezatu, Ghius, Dediu, Carnariu.

Antrenor: Gheorghe Poenaru

CASETA

Marius Croitoru s-a antrenat la Focsani

Dupa ce a fost exilat de Gigi Becali la echipa a doua, fostul stelist Marius Croitoru a plecat in cele din urma de la Steaua. Acesta vrea sa se transfere la FCM Bacau, astfel incit i-a insotit ieri pe bacauani la Focsani. Croitoru nu a jucat in meciul de ieri, dar a alergat timp de 60 de minute in jurul stadionului "Milcovului". Croitoru a fost insotit in alergare de catre Dorinel Popa, cel care a jucat in liga intii la Gloria Buzau, dar a fost trimis la echipa a doua si pus pe lista de transferari. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.