Sport

Amical si nu prea ¦

Dan Chiriac
11 feb 2009 732 vizualizări
CSM Focsani - FCM Bacau, azi, de la orele 11.00, pe stadionul Milcovul 2 u focsanenii nu au amintiri placute cu FCM Bacau

CSM Focsani va juca azi o noua partida de pregatire in compania celor de la FCM Bacau. Cele doua echipe s-au luptat anul trecut pentru evitarea retrogradarii din liga a doua, iar bacauanii au ramas acolo in urma unor rezultate "suspecte" obtinute in ultimele etape. Focsanenii s-au vazut retrogradati pentru a doua oara de catre bacauani, dupa ce in 1995, Acord Focsani a retrogradat in Divizia C avind in componenta mai multi fotbalisti de la Selena Bacau. Atunci, bacauanii, antrenati de Costel Orac, au fost deranjati de faptul ca partida directa dintre cele doua echipe, jucata la Focsani, s-a terminat la egalitate, scor 1 "" 1, si au pierdut ulterior "suspect" jocul de pe teren propriu partida cu Chimia Rm. Vilcea, contracandidata focsanenilor la evitarea retrogradarii. Selena Bacau se afla atunci in lupta pentru promovare in prima liga cu Dacia Braila, dar in momentul partidei cu vilcenii erau siguri de primul loc dupa penalizarea brailenilor in cazul "Trifina "" Cananau", singurul blat descoperit in fotbalul romanesc. Acum, bacauanii au ajuns intr-o situatie critica, aflindu-se pe singurul loc retrogradabil din seria intii a Ligii a doua. Partida de azi va fi doar una de pregatire, in care cei doi antrenori vor incerca sa foloseasca ce au mai bun in acest moment. Pentru Damian Bancila jocul de azi va reprezenta si testul care-l va convinge asupra potentialului jucatorilor. Antrenorul focsanenilor se va decide si asupra lotului care-l va folosi in retur. Bancila ar putea incepe cu Oprea "" Nistoroiu, Craciun, Toader, Sararu "" Toma, Bucataru, Constantinescu, Ungurianu "" Covaci, Andries. Pina acum, in amicale, CSM Focsani a inregistrat rezultatele: 2 "" 0 cu Otelul II Galati, 2 "" 4 cu CF Braila si 1 "" 0 cu Petrolul Berca. Simbata, focsanenii vor juca pe teren propriu cu Energia Vulturu, fara jucatorii care vor pleca la Resita si Timisoara, pentru partidele echipei de futsal. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.