Sport

Victorie in lupta pentru locul trei

Dan Chiriac
10 feb 2009 660 vizualizări
CSS Adjud - LPS Suceava 28 - 21

Campionatul National de juniori I la handbal masculin s-a reluat duminica cu prima etapa a returului. In grupa A, cel mai important joc s-a disputat in sala de sport din Adjud, acolo unde echipa locala a dat piept cu LPS Suceava. Inaintea partidei, sucevenii se aflau pe locul trei, cu doua puncte mai mult in clasament decit adjudenii. Dupa cum se stie, primele trei clasate se califica la turneul semifinal. Constienti ca meciul poate insemna una din ultimele sanse de accedere in faza urmatoare, adjudenii au luat meciul in serios si au condus inca de la inceput. Diferenta de scor a crescut constant pe tabela de marcaj, ajungind la sapte goluri, la finalul primului act. In repriza secunda, elevii lui Emil Dumitru au pastrat diferenta constanta pe tabela de marcaj, reusind la finalul celor 60 de minute sa se impuna cu scorul de 28-21. In urma acestui rezultat, adjudenii au egalat la puncte pe cei din Suceava, urmind ca partidele din retur sa stabileasca cine va fi a treia echipa calificata la turneul semifinal. In schimb, LPS Focsani a avut o evolutie modesta la Buzau, unde au intilnit liderul clasamentului. Buzoienii au dominat partida de la un capat la altul si au condus la pauza cu scorul de 23 "" 10. Deja calificati la turneul semifinal, focsanenii nu au pus accentul pe jocul de la Buzau si au pierdut la final cu 44 "" 19. In acest moment, LPS Focsani se afla pe locul trei in clasament, dar are un avans de noua puncte fata de ocupanta locului patru, LPS Constanta. Etapa viitoare, duminica ,15 februarie, LPS Focsani va juca acasa cu CSS Tecuci, in timp ce CSS Adjud se va deplasa la Iasi, pentru jocul cu LPS. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.