Sport

Amicalul cu Dunarea Calarasi a picat

Dan Chiriac
10 feb 2009 776 vizualizări
FC Panciu si CSM Focsani vor juca miercuri, de la aceeasi ora, partide de pregatire

FC Panciu trebuia sa dispute azi o partida de pregatire cu Dunarea Calarasi. Jocul a fost anulat, dupa ce echipa la care evolueaza si focsaneanul Cristi Gurguiatu a declinat invitatia pancenilor. "Am vorbit cu antrenorul celor de la Calarasi, Gabi Stan, care mi-a spus ca nu au cu ce sa faca deplasarea la Panciu, astfel incit am perfectat un joc de pregatire pentru miercuri, de la orele 11.00, pe teren propriu, cu Petrolul Berca. Simbata, la Buzau, vom juca cu cei din Berca, pe terenul sintetic", ne-a spus antrenorul pancenilor, Ionica Serea. In aceste conditii, cele doua echipe vrincene vor juca miercuri, de la aceeasi ora, noi partide de pregatire. FC Panciu va juca cu Petrolul Berca, in timp ce CSM Focsani va da piept, pe stadionul "Milcovul" cu FCM Bacau. Pina acum cele doua echipe vrincene au inregistrat urmatoarele rezultate in partidele de pregatire. FC Panciu: 2 "" 1 cu Cetate Suceava, 3 "" 1 cu Aerostar Bacau, 2 "" 2 cu CS Gura Humorului, 0 "" 5 cu Universitatea Cluj si 0 "" 1 cu FCM Bacau. CSM Focsani: 2 "" 0 cu Otelul II Galati, 2 "" 4 cu CF Braila si 1 "" 0 cu Petrolul Berca. Campionatul Ligii a treia va incepe pe 27 februarie, atunci cind cele doua echipe vrincene vor juca in deplasare. CSM Focsani se va deplasa la Cimpulung Moldovenesc, pentru jocul cu Raraul, in timp ce FC Panciu va merge pe terenul liderului, CSM Rimnicu Sarat. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.