Sport

Energia Vulturu invinsa la debut

Dan Chiriac
9 feb 2009 760 vizualizări
Energia Vulturu - CS Faurei 0 - 5 (0 - 0), intr-o partida de verificare

Echipa de Liga a patra Energia Vulturu a pierdut primul amical al anului, dupa ce a fost invinsa de o echipa formata din jucatori din Faurei, dar si de la Conpet Ciresu, o localitate situata la 10 kilometri de orasul brailean. Oaspetii, aflati in avans cu pregatirile, au dominat jocul si au cistigat clar, desi in prima repriza nu au reusit sa marcheze. Echipa vrinceana nu s-a putut baza la acest joc pe serviciile mai multor jucatori, printre care Dima, Alecsandrescu, Patrascu, Nistor, Grosu sau Ciprian Dumitru, ultimul fiind transferat in aceasta iarna la Vulturu. In aceste conditii, brailenii au dominat jocul si au ratat deschiderea scorului in prima repriza, in mai multe rinduri. De doua ori, bara portii vrincenilor s-a opus deschiderii scorului. Primul gol al meciului a venit imediat dupa pauza, cind Barus a inscris cu un sut din marginea careului "" minutul 46. Sapte minute mai tirziu, Marian Popa a dus scorul la 2 "" 0, pentru ca Mita sa-l majoreze la 3 "" 0 in minutul 64. Autorul primului gol, Barus a recidivat in minutul 65, marcind din fata portii, pentru ca scorul final sa fie stabilit de Marian Popa cu zece minute inainte de final. Pentru Energia Vulturu acesta nu a fost decit un meci de pregatire inaintea inceperii antrenamentelor in vederea returului Ligii a patra. Energia Vulturu va sustine simbata o partida de pregatire, la Focsani, cu CSM, pentru ca dupa o saptamina sa joace la Faurei, partida revansa cu adversara din judetul Braila. Intr-o alta partida de preagtire jucata ieri, Avintul Jaristea a terminat la egalitate, scor 1 -1, cu Dinamo Tataranu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.