Sport

A doua partida de pregatire

Dan Chiriac
4 feb 2009 912 vizualizări
CSM Focsani - CF Braila, azi, de la orele 11.00, pe stadionul Milcovul 2

CSM Focsani va juca azi a doua partida de pregatire din acest an. Focsanenii vor intilni pe teren propriu pe CF Braila. Initial, meciul trebuia sa aiba loc la Braila, dar vremea nefavorabila a impiedicat ca partida sa se joace pe malul Dunarii. Acolo nu exista un teren care sa permita desfasurarea in conditii optime a jocului, asa incit cele doua echipe s-au inteles sa joace la Focsani. Ambele echipe se afla in liga a treia, dupa ce ani la rind au cochetat cu esalonul al doilea al fotbalului romanesc. Daca focsanenii se gindesc in continuare la promovare in acest an, brailenii se afla undeva la mijlocul clasamentului, departe de locurile care pot duce in liga a doua. Pentru partida de azi, antrenorul Damian Bancila nu va putea conta, cel mai probabil, pe portarul Ivanciu si capitanul echipei, Bucataru, ambii avind probleme medicale. Cei doi nu au jucat in amicalul cu Otelul II Galati si nici in partida echipei de futsal de la Piatra Neamt, acolo unde CSM Focsani s-a impus cu 5 "" 4. Pentru meciul de azi, Bancila ar putea trimite in teren urmatorul 11: Oprea "" Nistoroiu, Craciun, Toader, Sararu "" Toma, Constantinescu, Curteanu, Ungurianu "" Covaci, Andries. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.