Sport

Madalina Lupu, eliminata la mare lupta

Dan Chiriac
4 feb 2009 1954 vizualizări
Azi, de la orele 10.00, la sala Scolii Ion Basgan are loc finala competitiei u prima finalista a turneului de tenis feminin de la Focsani este braileanca Cristina Danaila

Madalina Lupu a pierdut ieri dimineata calificarea in semifinalele turneului de tenis feminin "Focsani Open", aflat la prima editie. Inaintea partidei dintre Lupu si Iulia Helbet, campioana nationala a Republicii Moldova, cele doua se aflau in situatia de a fi eliminate in cazul in care pierdeau intilnirea. Victoriile obtinute de Patricia Tig, in partidele jucate luni seara i-au asigurat acesteia prezenta in penultimul act al turneului, astfel incit Madalina Lupu si Iulia Helbet jucau pentru un alt loc in semifinale. Moldoveanca a cistigat primul set cu 6 "" 4, iar focsaneanca a revenit puternic, adjudecindu-si setul secund cu scorul de 6 "" 1. Ultimul set a inceput perfect pentru Lupu, care a reusit break-ul si a condus cu 40- 15 in urmatorul. Totusi, meciul s-a echilibrat si s-a ajuns la 3 "" 2 pentru Helbet, moment in care Lupu a cedat fizic si a pierdut setul cu 6 "" 2. In aceste conditii, Helbet a terminat grupa pe prima pozitie, in timp ce Madalina Lupu s-a multumit doar cu locul trei. Cristina Danaila si Sabina Lupu au obtinut doua victorii in grupa din care fac parte, pina la meciul direct de ieri. Danaila a inceput perfect meciul, conducind cu 5 "" 0 si 40-15, dar a pierdut incredibil setul cu 7 "" 5. Sabina Lupu a dominat si setul secund si s-a impus cu 6 "" 3. Infringerea suferita dimineata a ambitionat-o la maxim pe sportiva din Braila, Cristina Danaila, care a fost sustinuta la semifinala de aseara de tatal sau, un mare fan al fetei sale dar si a echipei de fotbal Steaua Bucuresti. "Cristina si Steaua sint totul pentru mine", spunea Marcel Danaila, cel care aseara a preferat meciul fetei sale in locul amicalului pe care-l disputa in Turcia echipa Steaua, la aceiasi ora. Partida dintre Danaila si Helbert a fost una maraton, intinsa pe parcursul a trei ore si s-a incheiat cu victoria favoritei publicului, Cristina Danaila, care s-a impus cu 7 "" 5, 4 "" 6, 6 "" 4. Simpatica tenismana din Braila a atras de partea sa toata asistenta prezenta in sala, aceasta devenind favorita spectatorilor dupa eliminarea Madalinei Lupu. Aseara tirziu s-a disputat a doua semifinala intre Sabina Lupu "" Patricia Tig. Azi, de la orele 10.00, are loc finala competitiei. (Dan CHIRIAC)


Rezultate inregistrate:


Meci de calificare:


Tig "" Ababei 6-4, 6 "" 2


Grupa albastra:

Danaila - Sava 6 "" 1, 6 - 2

S. Lupu "" Siminceanu 6-1, 6 "" 2

Danaila - Siminceanu 6 "" 1, 6-3

S. Lupu "" Sava 6-3, 6-1

Siminceanu "" Sava 6 "" 4, 2-6, 6-7

Danaila - S. Lupu 5-7, 4-6


Grupa alba:

Madalina Lupu- Giusca 6-1, 6-2

Helbet "" Tig 1- 6, 7-5, 6-3

Helbet "" Giusca 6 "" 1, 6- 1

Madalina Lupu "" Tig 6-4, 3-6, 3-6

Tig- Giusca 6-1, 6-4

Madalina Lupu "" Helbet 4 "" 6, 6 "" 1, 2 - 6


Semifinale

Sabina Lupu "" Patricia Tig

Cristina Danaila - Iulia Helbet 7 "" 5, 4 "" 6, 6- 4



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.