Sport

O victorie si o infringere in amicale

Dan Chiriac
2 feb 2009 761 vizualizări
CSM Focsani - Otelul II Galati 2 - 0 (1 - 0), intr-o partida de pregatire, pe stadionul Milcovul 2 u FC Panciu a pierdut la Moinesti, cu FCM II Bacau, scor 0 - 1 (0 - 1)

CSM Focsani a cistigat la pas primul amical al sezonului, dupa ce a trecut cu 2 "" 0 de Otelul II Galati, contracandidata la ocuparea locului secund in seria intii a Ligii a treia. Tehnicianul Damian Bancila nu a putut conta in partida de simbata pe serviciile lui Ivanciu si Bucataru, ambii fiind accidentati. Acestia au suferit intinderi la ultimul antrenament. Cu toate acestea, jocul focsanenilor s-a legat destul de bine, in ciuda unor nemultumiri ale antrenorului principal, care a strigat la jucatori pe tot parcursul jocului. Prima ocazie a meciului i-a apartinut lui Andries, care a sutat din marginea careului, dar Trifan a retinut. Botezatu a ratat patru minute mai tirziu singur cu portarul, lucru care l-a enervat pe Bancila. "Ma omoriti si anul asta cu ratarile!", a spus acesta, care s-a mai calmat dupa ce CSM a deschis scorul in minutul 34. Toma a centrat in fata portii iar Craciun a reluat cu capul in plasa. O cadere a mijlocasului Constantinescu la mijlocul terenului i-a prilejuit si antrenorului galatenilor, Viorel Tanase, o replica accida: "La lipsa de calciu nu se da fault!". Dupa pauza, ambii antrenori au introdus in teren si rezervele, astfel incit meciul a pierdut din intensitate. In poarta focsanenilor a aparut portarul Barbu, fostul jucator de la Unirea Focsani si Gloria Buzau. Acesta este liber de contract in acest moment, dar nu se stie inca daca va ramine la Focsani. Portarul a evitat golul egalizator, la o lovitura libera din marginea careului. Moise a ratat din zece metri si a anuntat golul secund al focsanenilor marcat de Covaci, in minutiul 85, cu un lob superb. Bancila a trimis pe teren urmatoarea formatie: Oprea "" Nistoroiu, Toader, Craciun, Sararu "" Toma, Constantinescu, Curteanu, Ungurianu "" Andries, Botezatu. Au mai jucat: Barbu, Dumitriu, Covaci, Radu, Mindrescu, Moise, Lida. Otelul II a raspuns cu Trifan "" Neagu, Sipovici, Agache, Negoescu "" Murgoci, Cucu, Girleanu, Ene "" Frunza, Cirjan. Au mai jucat: Pascal, Stoica, Bogdan, Smadu si Anghel. Partida a fost arbitrata de trio Dumitriu "" Sirbu, Gheorghita. Miercuri, CSM Focsani va juca o noua partida de pregatire, la Braila, pentru ca simbata viitoare sa intilnesca pe teren propriu pe Petrolul Berca.


Infringere la limita


Cealalta echipa vrinceana care evolueaza in Liga a treia, FC Panciu, a pierdut la Moinesti, in fata celor de la FCM Bacau. Dupa ce in stagiul de pregatire de la Manastirea Humorului au inregistrat o victorie, 2 "" 1, cu Cetate Suceava, un egal, 2 "" 2, cu CS Gura Humorului si o infringere, 0 "" 5, cu Universitatea Cluj, pancenii au pierdut cu 1 "" 0 meciul jucat cu bacauanii. Unicul gol al partidei a fost marcat de Spiridon, in minutul 25. "Sint multumit de evolutia jucatorilor in meciul de la Moinesti, dar si de comportarea acestora in cantonament. Am jucat bine cu FCM Bacau, in conditiile in care am avut cinci juniori in teren, iar Costin putea egala in actul secund, dupa ce a ratat singur cu portarul. Simbata viitoare vom disputa un nou amical, la Bacau, cu Aerostar. In conditiile in care in prima etapa vom juca in deplasare la Rimnic, prefer sa evoluam in amicale in deplasare, mai ales ca menajam si gazonul de la Panciu", ne-a spus antrenorul pancenilor, Ionica Serea. La Moinesti, FC Panciu a evoluat cu Lazar, Voinea, Parlac, Stefan, Cl. Mihai "" Ungureanu, Bira, Cioran, Dutu "" Predoiu, Dobrescu. In actul secund au mai jucat Aldea, Stoian, Ionescu, Chiorpec, Costin si Mocanu. Rodinel Stan, Calin si Chivu au acuzat o stare de oboseala si au fost menajati in acest joc. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.