Sport

Pregatirile continua pe gazon

Dan Chiriac
31 ian 2009 682 vizualizări
CSM Focsani - Otelul II Galati, azi, de la orele 11.00, intr-o partida de pregatire, pe stadionul Milcovul 2 u FC Panciu joaca un amical la Moinesti, de la orele 13.00

Jucatorii echipei CSM Focsani au terminat cantonamentul de la Cheia si vor incepe azi partidele de pregatire. Pe stadionul "Milcovul 2" se vor intilni echipele care se vor lupta pentru pozitia a doua a seriei intii a Ligii a treia, care asigura prezenta la barajul de promovare in esalonul secund al fotbalului romanesc. CSM Focsani si Otelul II Galati s-au intilnit in turul campionatului, pe stadionul "Milcovul" cind fotbalistii au terminat la egalitate, scor 1 "" 1. Atunci, focsanenii au dominat prima repriza, au condus cu 1 "" 0, dar s-au vazut egalati pe final. Pentru meciul de azi, tehnicianul Damian Bancila are la dispozitie intreg lotul de jucatori, care a facut cantonamentul la Cheia. Un "11" probabil pentru meciul de azi este urmatorul: Ivanciu "" Nistoroiu, Toader, Craciun, Ungurianu "" Bucataru, Constantinescu, Curteanu, Moise "" Andries, Covaci. Pe parcursul reprizei secunde, cei doi antrenori ai echipei vor trimite in teren si ceilalti jucatori din cadrul lotului.


Amical la Moinesti


Cealalta echipa vrinceana care evolueaza in Liga a treia, FC Panciu, va juca azi o noua partida de pregatire. Dupa ce in stagiul de pregatire de la Manastirea Humorului au inregistrat o victorie, 2 "" 1 cu Cetate Suceava, un egal, 2 "" 2 cu CS Gura Humorului, si o infringere, 0 "" 5 cu Universitatea Cluj, pancenii se vor opri in drum spre casa la Moinesti, unde vor juca un nou amical, in compania echipei de liga a doua, FCM Bacau. Partida va incepe la orele 13.00 si va reprezenta un test util pentru echipa lui Ionica Serea. Acesta s-a declarat multumit de stagiul de pregatire de la Gura Humorului si a declarat ca rezultatele din amicale conteaza mai putin. Ionica Serea ar putea incepe meciul de azi cu urmatoarea formatie: Lazar "" Parlac, Stan, Calin, Chivu "" Ungureanu, Dutu, Cioran, Stoian "" Costin, Predoiu. Ceilalti fotbalisti vor intra pe teren in actul secund. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.