Sport

CSM Focsani s-a intors din cantonament

Ciprian Fânaru
29 ian 2009 1489 vizualizări
Fotbalistii formatiei CSM Focsani s-au intors din cantonamentul efectuat la Cheia u primul amical din acest an va fi disputat simbata, in compania celor de Otelul II Galati

Jucatorii echipei-fanion s-au intors marti din cantonamentul de opt zile efectuat in statiunea prahoveana Cheia. Dupa acest stagiu, in care echipa doar s-a antrenat si nu a disputat nici un meci amical, fotbalistii CSM-ului au primit o zi libera din partea antrenorilor, pentru a se recupera dupa efortul intens depus in pregatirea montana. Primul antrenament dupa stagiul prahovean este programat astazi, la ora 10.30, la stadionul "Milcovul". Lotul de 24 de fotbalisti aflat sub comanda antrenorilor Damian Bancila si Aurel Pastia va "debuta" in anul 2009 cu un meci de verificare impotriva echipei secunde a Otelului Galati, colega de serie in Liga a treia. Jocul este programat pe propriul teren simbata, de la ora 11.00. Galatenii de la Otelul II se afla in lupta directa cu CSM Focsani pentru promovarea in cel de-al doilea esalon fotbalistic al tarii, avind sapte puncte avans in clasamentul Ligii a treia. Cea mai recenta intilnire dintre cele doua formatii s-a consumat in turul campionatului si s-a incheiat la egalitate, scor 1-1. Programul de amicale al focsanenilor mai cuprinde inca cinci partide. Pe 4 februarie, ora 11.00, in deplasare cu CF Braila, pe 7 februarie acasa cu Petrolul Berca, 11 februarie acasa cu divizionara secunda FCM Bacau, pe 14 februarie tot pe teren propriu contra Dunarii Galati si pe 17 februarie in deplasare cu Politehnica Galati. Fiind vorba de meciuri amicale, nu se poate vorbi de faptul ca acestea sint 100% batute in cuie, directorul sportiv de la CSM Focsani, Ovidiu Rusu, precizind la rindul sau ca "programul poate suferi modificari". Obiectivul echipei focsanene pentru returul de campionat este ocuparea locului secund in Liga a treia, pozitie ce duce automat la barajul de promovare in esalonul secund. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.