Sport

Echipa lui Mihali a batut la scor echipa lui Serea!

Dan Chiriac
29 ian 2009 731 vizualizări
Universitatea Cluj - FC Panciu 5 - 0 (2 - 0), intr-o partida amicala jucata ieri la Cimpulung Moldovenesc u meciul s-a desfasurat pe parcursul a doua reprize de 60 de minute u FC Panciu face cantonament in apropierea Minastirii Humorului

FC Panciu a sustinut ieri dimineata o partida de pregatire in compania celor de Universitatea Cluj, pe stadionul "Raraul" din Cimpulung Moldovenesc. Meciul de ieri a fost unul aparte, tinind cont de faptul ca cei din Cluj veneau din Liga intii, acolo unde au evoluat sezonul trecut, si sint antrenati de Gica Mihali, cel care in sezonul trecut a pregatit fotbalistii de la CSM Focsani. De altfel, meciul de ieri a inceput cu citeva minute de readucere aminte a celor din sezonul trecut. Gica Mihali s-a interesat de cele ce se intimpla la Focsani si a tinut sa-i salute pe Dan Dumitru, Marius Martis si Costel Stanciu, oamenii pe care i-a considerat cei mai apropiati in perioada in care a antrenat la Focsani. "Marele meu regret este ca nu am putut sa ne salvam de la retrogradare si ca ne-am luptat cu Cimpina pentru acest lucru si nu cu alta echipa. Vreau sa le transmit salutari fotbalistilor de la Focsani si celor din jurul echipei unde am petrecut o perioada frumoasa", a spus Gica Mihail, care inaintea partidei s-a intretinut minute bune cu antrenorii pancenilor.

Cantonati linga manastire

Fotbalistii de la FC Panciu se afla de o saptamina in cantonament in statiunea Manastirea Humorului. Acestia sint cazati in vila fostului arbitru Vasile Paduraru, cel care a condus meciul de ieri. Antrenorul Ionica Serea programeaza in fiecare zi cite doua antrenamente, la care jucatorii au raspuns bine pina acum. Chiar daca alergarile impuse nu au fost usoare, pancenii au inteles ca doar asa pot fi pregatiti pentru retur. Doar portarul Aldea are probleme digestive si, pentru moment, a fost scos din program. FC Panicu va ramine in vila situata chiar vis-a-vis de Manastirea Humorului pina simbata dimineata. Pina atunci, FC Panciu va juca azi, de la orele 15.30, la Vama, un amical cu CS Gura Humorului.

Crampoane gresit alese

Partida de ieri a fost la discretia clujenilor, care au aratat un plus fata de echipa lui Ionica Serea. Jucatorii au intrat timorati pe teren, dar au folosit si crampoane necorespunzatoare terenului greu, lucru care l-a infuriat la pauza pe tehnicianul vrincenilor. Clujenii au marcat cele cinci goluri prin Sanda "" 8, Sintdejudean 56, Matis 90, Serban 105, 120. Pancenii au ratat ocazii prin Dobrescu, Bira sau Predoiu, pentru a marca golul de onoare. Arbitrul partidei a eliminat pe parcursul celor 120 de minute doi jucatori de la U. Cluj, Dolha 24 "" pentru injurii si Bad 102 "" pentru atac violent. Antrenorul Ionica Serea a jucat cu: Lazar "" Voinea, Calin, R. Stan, Chivu "" Ungureanu, Dutu, Cioran, Mocanu "" Dobrescu, Costin. In repriza a doua au jucat: Lazar "" Parlac, Besa, Ionescu, Cl. Mihai "" Chiorpec, Stefan, Bira, Stoian "" Predoiu, Ov. Radu. Gica Mihali a raspuns cu: Farcas - Ungurujan, Szilaghy, Marincau, Iuhasz "" Bus, Dolha, Ionescu, Tene "" Sintdejudean, Sanda. Au mai intrat: Costas, Chis, Serban, Calman, Soporan, Suler, Matis, Vescan, Rus, Borza, Suciu si Bad. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.