Sport

A plecat de linga Lepsa, sa faca turism in Prahova

Dan Chiriac
27 ian 2009 831 vizualizări
CSM Focsani se va intoarce in aceasta dupa-amiaza din cantonamentul montan pe care l-a efectuat in statiunea prahoveana Cheia.

Timp de zece zile, fotbalistii s-au pregatit sub comanda celor doi antrenori Damian Bancila si Aurel Pastia, pentru returul de campionat, in care obiectivul echipei este clasarea pe locul doi si promovarea la baraj in Liga a doua. Focsanenii s-au cazat in acest timp la Hotelul Royal, care apartine lui Vasile Potica, un vrincean din comuna Valea Sarii. "Am plecat de acasa la 14 ani, la Bucuresti. Hotelul l-am construit in 1998, dar l-am deschis abia in 2001. A fost o intimplare ca am construit hotelul la Cheia, dupa ce am dorit doar sa-mi fac o casa de vacanta aici. La Valea Sarii mai traiesc doi frati de-ai mei, dupa ce in urma cu citiva ani mi-au murit parintii. Sint stabilit la Bucuresti, mai trec pe la Valea Sarii, dar la Lepsa nu am ajuns de mult timp", ne-a spus Vasile Potica. De altfel, acesta a fost foarte incintat de faptul ca echipele de volei si fotbal de la CSM Focsani au efectuat cantonamentul in hotelul sau. Pretul pentru sportive a fost unul promotional, incluzind atit cazarea cit si masa. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.