Sport

Gimnastele se antreneaza pentru nationale in conditii grele

Ciprian Fânaru
27 ian 2009 831 vizualizări
CSS Gimnastica Focsani are datorii la apa calda, caldura si electricitate u Andreea Rotaru si Maria Rauta vor face parte din loturile nationale

Micutele sportive de la Clubul Sportiv Scolar de Gimnastica Focsani au inceput antrenamentele pentru intrecerile la care vor lua parte in acest an. Momentan, fetitele de la gimastica beneficiaza de toate conditiile pentru a se pregati in mod normal, dar intirzierea conturarii bugetului ar putea afecta bunul mers al activitatii. In acest moment, CSS Gimnastica Focsani are datorii la caldura, apa calda si electricitate, fapt care poate afecta bunul mers al pregatirii gimnastelor. "Asteptam sa se aprobe bugetul, pentru a sti cu ce bani plecam la drum. Din aceasta cauza, pe anul acesta nu s-au platit utilitatile. Mai intii sa se stabileasca bugetul la nivel national si dupa aceea speram ca se va rezolva si acest aspect", a explicat profesoara Adriana Lescovar. Colectivul de antrenori supraveghea ieri pregatirea gropii cu bureti, necesara fetitelor la exersarea sariturilor si derularea antrenamentelor, toata lumea indreptindu-si eforturile pentru o cit mai buna participare la Campionatele nationale ale cluburilor sportive scolare. "In acest moment ne pregatim pentru urmatoarea competitie majora, care va avea loc in luna martie, cel mai probabil la Buzau. Pentru aceasta finala a campionatului national al cluburilor sportive scolare pregatim o echipa de nivel doi si una de nivel unu, plus evolutiile la probele individuale. Deocamdata nu stim, asteptam Federatia sa faca loturile si atunci vom vedea. Andreea Rotaru si Maria Rauta, nascute in 1996, respectiv 1997, au sanse foarte mari sa ajunga la loturile nationale. Oricum, cel putin una dintre sportive, mai mult ca sigur, va fi selectionata, daca nu chiar amindoua", a explicat profesoara Adriana Lescovar, antrenorul sef de la club. Aceasta ne-a mai dezvaluit si faptul ca Focsaniul va fi la primavara gazda unui concurs de nivel national. "Despre planurile de viitor, dorim sa organizam la sala de la CSS Gimnastica Focsani Memorialul "Sergiu Popa" in luna mai. Aceasta competitie este in calendarul oficial al Federatiei Romane de Gimnastica. In perioada 8 - 10 mai vrem sa invitam echipa Frantei si vor mai participa cluburi din Buzau, Birlad, Bacau, Onesti, Ploiesti, posibil si din Bucuresti, Steaua sau Dinamo. In perioada urmatoare vor fi si cursuri de arbitraj, cursuri de pregatire a antrenorilor si as mai vrea sa amintesc de schimbarea codului de punctaj, o noutate pentru sezonul competitional", a mai precizat Adriana Lescovar, antrenor emerit la Clubul Sportiv Scolar de Gimnastica Focsani. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.