Sport

Amical la Polivalenta

Dan Chiriac
24 ian 2009 904 vizualizări
CSM Focsani - CSU Galati, azi orele 10.30, la Sala Polivalenta

Echipa de handbal masculin CSM Focsani va sustine azi o noua partida de pregatire, in compania celor de la CSU Galati. Joi seara, focsanenii au disputat o partida de verificare in fata celor de la Bucovina Suceava. Dupa ce saptamina trecuta au pierdut la Medgidia, in fata sucevenilor, la o diferenta exagerata, de aceasta data, focsanenii au facut o partida mult mai buna si au tinut scorul strins. La pauza, echipa din Suceava, participanta in cupele europene, a condus cu 15 "" 11, pentru ca la finalul celor 60 de minute scorul sa fie de 27 "" 21 in favoarea gazdelor. "Echipa oaspete a dat o replica foarte buna, fiind una artagoasa", a notat presa suceveana. Azi, de la orele 10.30, elevii lui Lucian Tucan vor intilni o colega de serie. In fata galatenilor, focsanenii au cistigat de doua ori in prima parte a campionatului. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.