Sport

Invinsi la Bucuresti

Dan Chiriac
19 ian 2009 636 vizualizări
Echipe de juniori au cistigat pe teren propriu

Echipa de seniori de la CSM Focsani a pierdut primul meci din cadrul Diviziei B de baschet masculin. Focsanenii au fost invinsi in Capitala, cu scorul de 101- 58 de Granitul Bucuresti. Focsanenii au jucat bine doua sferturi, dar gazdele, profitind de plusul de experienta, au reusit sa se distanteze pe tabela de marcaj. CSM Focsani are o formatie alcatuita din juniori si incearca sa faca o figura frumaosa in fata echipelor de seniori. La sfirsitul saptaminii trecute, echipele de juniori U 14, U 16 si U 18 de la LPS Focsani au debutat in faza a doua a campionatului national. Echipele U 14 si U 16 au jucat acasa cu CSS Unirea Iasi. La U 14, focsanenii s-au impus cu scorul de 65 "" 44, in timp ce partida echipelor U 16 s-a jucat ieri dupa-amiaza. Din aceeasi serie cu focsanenii mai fac parte echipele CSS Tirgoviste si Phoenix Galati. La U 18, LPS Focsani a invins fara probleme, pe teren propriu, pe CSS 1 Constanta. Dupa un inceput echilibrat, focsanenii, condusi de pe banca de Mihai Petrut, s-au distantat pe tabela de marcaj si s-au impus la final cu 72 "" 54. In aceste zile, antrenorul echipelor de seniori si U 18, Mircea Petrisor, s-a internat la Spitalul Judetean, pentru o noua interventie chirurgicala la picior, din pricina unor probleme mai vechi. In aceste conditii, colegul sau, directorul Liceului cu Program Sportiv Focsani, Mihai Petrut, a facut ieri un tur de forta pentru a fi prezent la cele trei partide ale echipelor de juniori, care au avut loc la salile LPS si Polivalenta. Echipa de seniori a fost insotita la Bucuresti de profesorul Catalin Dondoi. (Dan CHIRIAC)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.