Sport

CSM Focsani a pierdut la Medgidia

Dan Chiriac
19 ian 2009 789 vizualizări
Echipa de handbal masculin a pierdut partidele jucate la Medgidia, dar a lasat o impresie placuta gazdelor u echipa de juniori II de la CSS Adjud s-a distantat in clasament, dupa turneul de la Focsani CSM Focsani a pierdut cele trei partide jucate la Medgidia, in cadrul turneului organizat in Sala Sporturilor

Vineri seara, focsanenii au facut un joc bun in fata gazdelor, dar au pierdut cu 21 "" 26. Simbata, focsanenii au condus trei sferturi din timpul de joc pe bulgarii de la Dobrudgea Dobrici, dar experienta acestora si-a spus cuvintul. Bulgarii s-au impus la final cu 33 "" 31. Ieri dimineata, elevii lui Lucian Tucan au clacat in fata celor de la Bucovina Suceava si au pierdut in final cu 38 "" 21. "Sint multumit de evolutia din primele doua meciuri. Dupa acestea nu am mai facut fata fizic si am cedat clar, ieri, in fata sucevenilor. Era si normal in conditiile in care echipele au avut loturi de cite 20 de jucatori, iar noi am avut doar 12 jucatori si trei portari. Am avut putine variante de schimb si asta s-a vazut ieri. Oricum a fost o experienta utila pentru noi, mai ales ca a fost primul contact cu echipe de prima liga. Am lasat o impresie deosebita, mai ales ca am fost in carti si pentru titlurile de cel mai bun portar si golgeter. Organizatorii s-au felicitat ca ne-au invitat si drept dovada am primit invitatii din partea sucevenilor si a bulgarilor pentru a juca partide de pregatire. Cu Suceava vom juca chiar in aceasta saptamina, cind ne vom deplasa noi in Bucovina. Pe bulgari ii asteptam la Focsani, la Cupa Vrancei, in vara acestui an. Vom vedea si cind vom perfecta partida directa, din Bulgaria", ne-a spus profesorul Lucian Tucan. CSM Focsani va juca simbata viitoare, la Focsani, o partida amicala, cu CSU Galati. Tot la sfirsitul de saptaminii, la sala Liceului cu Program Sportiv din Focsani au avut loc ultimele partide din cadrul turneului de handbal juniori II. Vineri dimineata, CSS Adjud a trecut clar de CSS Moinesti, cu scorul de 50 "" 26. LPS Focsani a invins cu 26 "" 23 pe LPS Roman si a obtinut primul succes in campionat. Vineri seara, CSS Adjud a cistigat cu 41 "" 18 derby-ul judetean cu LPS Focsani. Marea supriza a turneului s-a consemnat vineri, cind CSS Moinesti a trecut cu 28 "" 23 de CSS Bacau, ocupanta pozitiei secunde in clasament. Cum CSS Adjud a cistigat si derby-ul jucat cu CSS Bacau, elevii lui Emil Dumitru s-au distantat la patru puncte de bacauani si se afla pe primul loc in clasament. LPS Focsani a ramas cu victoria obtinuta in fata celor de la LPS Roman si s-a apropiat la doar doua puncte de aceasta. CSS Moinesti este pe locul trei, la patru puncte de CSS Bacau, si poate emite pretentii la turneul semifinal, daca va invinge pe cei din Bacau la ultimele doua turnee, care au loc la Adjud si Roman. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.