Sport

Fotbalist si karateka, patroni de pub

Dan Chiriac
16 ian 2009 1056 vizualizări
In localul celor doi se urmaresc partidele din Romania si Europa

Iubitorii fotbalului din campionatele Italiei, Spaniei sau Angliei vor putea urmari de acum echipele favorite intr-un nou pub deschis in Focsani. Localul si-a inceput activitatea in urma cu zece zile si apartine unor sportivi cunoscuti in oras. Adrian Paun a fost ani la rind component de baza al echipei Unirea Focsani, iar dupa desfiintarea acesteia a jucat in Liga a patra, la FC Marasesti si la SLD Focsani, unde l-a cunoscut pe asociatul sau, Liviu Stanica. Acesta este antrenorul clubului de karate asihara SLD Focsani si cel care le pregateste pe multiplele campioane nationale si mondiale Doinita si Steluta Padurice. Cind nu se ocupa de karate, Stanica joaca fotbal la SLD Focsani. Dupa ce a pierdut lupta pentru functia de primar al Focsaniului, Liviu Stanica s-a intors la prima dragoste, sportul, si a inceput o noua afacere. "In barul nostru, iubitorii sportului vor putea urmari in direct partidele din campionatele Italiei si Spaniei. Este de remarcat ca sintem unul dintre putinele localuri din Focsani unde exista platforma Boom, necesara urmaririi acestor campionate de fotbal. Ne gindim sa instalam si Digi Tv, pentru ca microbistii sa poata vedea la noi si partidele din Liga intii", a spus Liviu Stanica. Dupa cum se stie, in acest moment, partidele din cele mai importante campionate din Europa, dar si din Romania, se pot urmari doar pe platforme digitale. Pubul este situat pe strada Cuza Voda. (Dan CHIRIAC)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.