Sport

CSM Focsani a renuntat la portarul de la Otelul

Dan Chiriac
15 ian 2009 899 vizualizări
Componentii echipei CSM Focsani isi continua antrenamentele la stadionul Milcovul , acolo unde se vor pregati pina la plecarea in cantonamentul de la Cheia.

21 de jucatori alearga sub comanda celor doi antrenori, Damian Bancila si Aurel Pastia. Desi a fost prezent o zi la pregatire, portarul Valentin Bors, de la Otelul, nu va veni la Focsani. De altfel, acesta nu a mai fost prezent la antrenamentul de ieri al formatiei focsanene. In tot acest timp, conducerea clubului incearca sa gaseasca solutii pentru iesirea din criza financiara, care a afectat echipa. Se asteapta sedinta de Consiliul Local pentru ca echipa sa primeasca banii necesari perioadei de pregatire si returului de campionat. Pina atunci, conducatorii echipei au reusit sa rezolve masa pentru cei patru jucatori care nu sint din Focsani. Costel Stanciu, un sustinator al fotbalului vrincean, a acceptat ca Silviu Moise, Catalin Curteanu, Sorin Ungurianu si Mihai Andries sa serveasca prinzul la restaurantul pe care-l detine in Focsani. Conducatorii formatiei incearca in zilele urmatoare sa rezolve si alte probleme organizatorice, aparute in ultima vreme. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.