Sport

Bani putini pentru echipa de fotbal

Dan Chiriac
14 ian 2009 849 vizualizări
CSM Focsani a pierdut principalii sponsori din campionatul trecut

Situatia echipei CSM Focsani nu este deloc roz, din punct de vedere financiar. Singura sursa de venit sint fondurile alocate de la bugetul local, Primarie si Consiliul Local Focsani. Principalii sponsori, care au virat bani in contul echipei de fotbal, in campionatul trecut, au renuntat la contractele de sponsorizare. "Inca de la inceputul campionatului, dupa retrogradarea in Liga a treia, Vincon, Scorpion si Deep Serv au renuntat la contracte", a spus Ovidiu Rusu, directorul sportiv de la CSM Focsani. Focsanenii au fost nevoiti sa se descurce in acest fel cu bani putini, in turul campionatului si e de greu de crezut ca situatia se va schimba in retur, mai ales in contextul crizei financiare care afecteaza din ce in ce mai multe firme. "E greu de crezut ca vom mai face transferuri in aceasta perioada de pregatire. Avem lotul actual, iar banii sint putini, nu ne permitem sa ne intarim", a mai adaugat Ovidiu Rusu. Fotbalistii de la CSM Focsani au efectuat ieri doua antrenamente, primul la sala, de la orele 11.00, iar al doilea, de la orele 14.00, pe stadionul "Milcovul". Cit priveste jocurile de pregatire, acestea vor fi stabilite ulterior. "Au fost discutii cu mai multe echipe, Berca, Suceava sau Dunarea Galati, dar nici un amical nu este batut in cuie. Toate se vor disputa, cu siguranta, dupa intoarcerea din cantonamentul de la Cheia", a mai adaugat Ovidiu Rusu. (Dan CHIRIAC)









În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.