Sport

Cantonament comun la fotbal si futsal

Dan Chiriac
9 ian 2009 849 vizualizări
Cheia este locul preferat pentru cantonamente

Conducerea clubului CSM 2007 Focsani analizeaza posibilitatea ca echipele de fotbal si futsal sa efectueze un cantonament comun, la Cheia, in perioada 18-27 ianuarie. Cum unii dintre jucatori de la iarba evolueaza si la sala, antrenorii Damian Bancila si Petrache Gurguiatu ar putea efectua o pregatire comuna. Astfel, antrenamentele zilnice ar putea sa se desfasoare atit pe pantele din jurul statiunii Cheia, cit si in sala, acolo unde se vor exersa schemele pentru futsal. De altfel, la nivel national, CSM Focsani a ramas singura echipa din liga nationala de futsal care are lot comun cu o formatie de la iarba. Toti ceilalti jucatori care joaca in primul esalon la futsal nu evolueaza si la iarba. Statiunea montana Cheia este preferata sportivilor pentru organizarea cantonamentelor de iarna. Dupa ce echipa de fotbal si-a programat pregatirea centralizata intre 18-27 ianuarie in statiunea prahoveana din muntii Ciucas, formatia de volei feminin, CSM Focsani, va merge tot acolo pentru a pregati sezonul de primavara a Diviziei A 2. Focsanencele vor avea pauza in etapa din 17 ianuarie. Acestea se afla in prezent pe locul doi in clasament. Calificate pentru faza a doua a campionatului, voleibalistele vor incerca sa repete figura frumoasa reusita in turul campionatului, cind au cistigat toate partidele. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.