Sport

Handbalistii au plecat in cantonament la Gheorghieni

Dan Chiriac
6 ian 2009 770 vizualizări
Jucatorii vor primul loc la sfirsitul campionatului

Echipa de handbal seniori CSM 2007 Focsani a incheiat vacanta de sarbatori si, dupa ce a sustinut citeva antrenamente la Sala Polivalenta, a plecat in cantonament. Incepind de simbata trecuta, handbalistii pregatiti de profesorul Lucian Tucan se afla la Gheorghieni, unde isi incarca bateriile in vederea returului de campionat, care va incepe pe 2 februarie. Focsanenii se afla in acest moment pe locul doi in campionat, la egalitate de puncte cu liderul clasamentului, formatia Rom-Cri Brasov. Dupa un an 2008 plin de rezultate pozitive, elevii lui Lucian Tucan vor ca in 2009 sa repete evolutiile bune din anul precedent si, de ce nu, sa ajunga la barajul de promovare in prima liga, pe care anul trecut l-au ratat la mustata. Lotul deplasat la Gheorghieni este cel care a evoluat si in turul campionatului. Ciubotaru si Closca - portari, Negrea, Popa, Gheorghe, Vasilache, Stan, Neata, Anca, Barbu, Maftei, Nelu, Costache si Radu, iar jucatori de cimp sint cei care alearga in apropiere de orasul harghitean. Nici juniorii I de la Liceul cu Program Sportiv nu se mai bucura de vacanta. Simbata trecuta au efectuat primul antrenament la Sala Polivalenta, sub comanda antrenorului Florin Dragan. «Avem primul turneu de sala pe 22 ianuarie si trebuie sa ne pregatim corespunzator pentru a ne indeplini obiectivul, respectiv calificarea la turneul semifinal», ne-a spus profesorul Florin Dragan. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.