Sport

Vacanta s-a terminat, s-au reunit fotbalistii de la sala

Dan Chiriac
6 ian 2009 875 vizualizări
Echipa de futsal a efectuat primul antrenament din 2009

Echipa de futsal CSM Focsani a terminat vacanta si a sustinut ieri dimineata primul antrenament din 2009. Sub comanda antrenorilor Petrache Gurguiatu si Orlando Donciu, zece jucatori au efectuat prima miscare la Sala Polivalenta. La primul antrenament au fost prezenti Bogdan Apostol, Octavian Bucataru, Emil Burcacel, Marius Patrascu, Marian Covaci, Vali Toader, Florin Sararu, Sorin Mindrescu, Ciprian Dumitru si Cristi Munteanu. Ultimul are 19 ani, este focsanean si a fost in atentia echipei de futsal in ultimii ani. Antrenorul Petrache Gurguiatu a spus ca doreste sa-l legitimeze pe tinarul jucator, care poate fi util in vederea evitarii retorgradarii, obiectivul focsanenilor in play-out. Sub comanda secundului Orlando Donciu, fotbalistii au facut o usoara incalzire inainte de a incinge o miuta la care s-au "bagat" si secundul si masorul echipei. "Portocaliii" au fost mai buni la prima miuta din 2009 marcind cu doua goluri mai mult decit "verzii". La finalul primului antrenament din acest an, fotbalistii au efectuat o alergare usoara de 10 minute. "In aceasta saptamina vom avea cite un antrenament in fiecare zi, la Sala Polivalenta. De saptamina viitoare, cind se va reuni si echipa de fotbal, vom incerca sa facem un program comun, favorabil ambelor echipe. Dupa cantonamentul de la Cheia, pe 15 si 16 februarie, vom juca in deplasare la Resita si Timisoara, iar peste doua saptamini, pe teren propriu, cu cele doua echipe din Deva. Avem nevoie de 12 puncte in aceste jocuri pentru a scapa de barajul de evitare a retrogradarii. Important este ca vom juca partidele de la Resita si Timisoara inainte de startul Ligii a treia la fotbal. Putem cistiga si astfel sa ne apropiem de locurile salvarii", a spus antrenorul Petrache Gurguiatu, care a renuntat in pauza de iarna la serviciile a doi jucatori. Este vorba despre Alin Mirgoace si Liviu Nechifor, jucatori care nu au fost opriti in lotul echipei de futsal. La primul antrenament din acest an au lipsit motivat doi jucatori. Portarul Manuel Ivanciu si Catalin Curteanu se vor prezenta la echipa in cursul zilei de azi, pentru ca au fost invoiti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.