Sport

Revelion incendiar la Liceul Sportiv

Dan Chiriac
5 ian 2009 1116 vizualizări
Antrenorul sirb Dragan Petricevici a petrecut alaturi de oamenii de sport din Vrancea

Multi dintre oamenii de sport din Vrancea au ales sa petreaca noaptea dintre ani impreuna. Revelionul a fost organizat la sala de sport a Liceului cu Program Sportiv din Focsani, acolo unde atmosfera a fost una deosebita, petrecerea intinzindu-se pina la primele ore ale diminetii. Printre cei care au ales sa ciocneasca cupa de sampanie cu colegii s-au aflat directorul clubului CSM 2007 Focsani, Marian Radulescu, directorul LPS Focsani, Mihai Petrut, antrenorul de rugby Viorel Ion, antrenorul de baschet Mircea Petrisor, antrneorul de handbal Florin Dragan, sau cel de atletism Gicu Alexandrescu, bineinteles alaturi de partenerii de viata. La petrecere a luat parte si inspectoarea de educatie fizica si sport Vica Minca, care a ales sa fie printre colegi si in noaptea dintre ani. Invitat special a fost Dragan Petricevici, antrenorul formatiei de baschet Elba Timisoara, cel care a condus in trecut si nationala Romaniei. Prieten cu directorul LPS Focsani, Mihai Petrut, tehnicianul Dragan Petricevici a ales sa faca Revelionul la Focsani, unde a mai fost in dese rinduri. De altfel, cind era selectionerul Romaniei, sirbul a ales sa dispute un joc al nationalei la Focsani. "A fost o atmosfera foarte frumoasa, ne-am simtit bine, mai ales ca am petrecut intre colegi. Am avut si o formatie de muzica care a intretinut atmosfera", ne-a spus incintat antrenorul de rugby Viorel Ion. In schimb, seful sportului vrincean a ales sa petreaca Revelionul la Piatra Neamt, cu familia. "La fel ca si anul trecut am fost la nasii nostri de cununie, la Piatra Neamt. Este un loc unde mergem de fiecare data cu placere si acum a fost foarte bine, mai ales ca ne-am bucurat de zapada si de un peisaj hibernal superb", ne-a dezvaluit Petre Plopeanu. In schimb, au fost si oameni de sport care au ramas in Focsani. Petrache Gurguiatu, antrenorul echipei de futsal, a stat acasa, cu familia, in noaptea dintre ani. Dan Dumitru, presedintele CSM Focsani, a ales un bar din Focsani, unde a petrecut alaturi de prieteni, dupa ce anul trecut a petrecut noaptea dintre ani alaturi de alti oameni de fotbal, intr-o statiune din Bulgaria. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.