Sport

Judoka incep pregatirile imediat dupa Revelion

Dan Chiriac
29 dec 2008 676 vizualizări
Judoka vrinceni nu vor avea prea multa vacanta dupa venirea anului nou.

Copiii de la LPS CSM 2007 Focsani au fost pina inaintea Craciunului intr-un stagiu de pregatire in Bucovina, ma exact la Gura Humorului. "Pe 3 ianaurie, micii sportivi vor merge intr-un nou cantonament, de aceasta data la Soveja. Vom sta la vila Inspectoratului Judetean de Politie si pentru acest lucru vreau sa le multumesc celor din conducerea inspectoratului. Vom incerca sa ne incarcam cit mai bine bateriile pentru competitiile din 2009", ne-a spus profesorul Stanica Grosu. Pe 5 ianuarie, mai multi judoka vor pleca la Cluj Napoca, pentru o selectie la loturile nationale. Cele mai mari sanse de a fi convocati la lot le au Alexandru Munteanu si Georgiana Dorofte, dar pentru un loc la lot se vor bate si Bogdan Badiu, Danut Moise si Liviu Sandru. "Pentru anul 2009 asteptam sa avem rezultate la fel de bune ca in anul care sta sa se incheie si care ne-a adus performante notabile pentru judo vrincean", a incheiat Stanica Grosu. (Dan CHIRIAC)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 18 ore, 18 minute, 50 secunde
doH58y kbyrysaepiry, [url=http://ckjwlqvtahud.com/]ckjwlqvtahud[/url], [link=http://jfoiomkogmpw.com/]jfoiomkogmpw[/link], http://yenfyyhzmuuc.com/
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.