Sport

Vom avea echipa de seniori la Focsani

Dan Chiriac
23 dec 2008 658 vizualizări
Spune antrenorul de rugby Viorel Ion, care vorbeste si de un schimb de generatii la echipe

O echipa de rugby seniori este visul celor care se ocupa de acest sport de mai multi ani. Anul 2009 va indeplini si aceasta dorinta iubitorilor sportului cu balonul oval, dupa cum ne-a spus tehnicianul de la juniori. "Am discutat cu omul de afaceri Victor Istrate (sponsorul echipei focsanene si vicepresedintele Federatiei Romane de Rugby "" n.r.) dupa gala sportului vrincean si acesta si-a dat OK-ul ca rugbyul focsanean sa aiba echipa de seniori. Urmeaza sa discutam si cu directorul Marian Radulescu, pentru a vedea cum vom face afilierea la CSM 2007 Focsani. Trebuie sa inaintam documentatia pentru ca din toamna anului 2009 sa jucam in divizia a doua", a spus antrenorul Viorel Ion. Acesta a facut o scurta analiza a rezultatelor obtinute in anul 2008. "Eu am fost adus cu picioarele pe pamint de echipa U 19 , care dupa multi ani a avut o evolutie mai slaba si nu se va califica pentru prima data in play-off. Dupa multi ani nu vom lupta pentru medalii. Totusi, generatia U 18 ne-a dat puterea sa ne gindim la viitor si sa speram la titlul national. Trebuie sa intelegem ca exista si ani in care se face schimbul de generatii", a precizat tehnicianul Viorel Ion. Pentru anul urmator, Viorel Ion spera ca rezultatele sa fie pe masura pretentiilor pe care le are de la jucatori. "Ar fi minunat sa obtinem un nou titlu la sporturile pe echipe. In Vrancea, doar rugbyul, in 2003, la juniori republicani, si fotbalul la juniori II, in 1986, au cistigat campionatele nationale la care au luat parte. De asemenea, ne bucuram ca in 2009, in luna aprilie, vom avea patru jucatori la europenele U 18, de la Paris. Acestia sint Bratu Diaconu, Andrei Gaita, Vasilica Pascu si Teodor Bors", a incheiat antrenorul Viorel Ion de la Liceul cu Program Sportiv Focsani. (Dan CHIRIAC)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.