Sport

CSM Focsani, data la o parte de ospitalitatea gazdelor

Dan Chiriac
23 dec 2008 636 vizualizări
«Ne-au facut praf cu arbitrii», spune Dan Dumitru, seful CSM Focsani

Grupa de copii 1999 de la CSM Focsani a ratat calificarea in finala competitiei, dupa ce a cistigat primul meci disputat la turneul final al Memorialului "Gheorghe Ola". In primul meci, CSM Focsani a trecut cu scorul de 3 "" 1 de Dinamo Bucuresti, devenind favorita la calificarea din finala. Numai ca gazdele s-au speriat de «tupeul» focsanenilor si au facut tot ce s-a putut inaintea meciului decisiv, jucat duminica seara. Inter Sibiu a trecut cu 3 "" 1 de CSM Focsani, la capatul unui meci dubios, dupa cum sustin focsanenii. "Ne-au facut praf cu arbitrii... Nu ne-au lasat sa jucam, iar pentru acesti copii a fost un soc. Este prima infringere suferita de cind s-a infiintat grupa si felul in care au pierdut si-a spus cuvintul. Luni dimineata, copii nu s-au mai putut mobiliza si au fost invinsi de cei de la Pandurii, scor 5 "" 2. Pentru ca am stiut ca vom pierde, am introdus in teren si rezervele si de aici a rezultat si diferenta mare de scor", ne-a spus Dan Dumitru, presedintele CSM Focsani. Oricum pentru focsaneni ramine performanta calificarii la turneul final, dar si regretul ca de multe ori echipele gazda isi trag partea leului si distrug idea de competitie adevarata. Iar pentru copii este mult mai greu de inteles. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 22 ore, 31 minute, 35 secunde
S-a gasit cine sa vorbeasca de ideea de competitie si de fair-play...Dan Dumitru. Mai baiatule , eram in Sala Polivalenta cand ai sarit la Petrea sa-l bati pt ca te-a incurcat la socoteli si mai citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.