Sport

CSM Focsani, pas mare spre finala

Dan Chiriac
22 dec 2008 619 vizualizări
Memorialului Gheorghe Ola la minifotbal

Grupa de copii 1999 de la CSM Focsani a facut un pas mare spre calificarea in finala competitiei, dupa ce a cistigat primul meci disputat la turneul final al Memorialului "Gheorghe Ola" de la Sibiu. Simbata seara a avut loc sedinta tehnica a competitiei, in care s-a efectuat si tragerea la sorti a celor doua grupe. Desi au evitat cele mai puternice doua adversare, echipele Poli Timisoara si Arsenal Bistrita, focsanenii nu au dat peste cei mai facili adversari. Gazdele de la Inter Sibiu sau Dinamo Bucuresti erau nume ce nu puteau fi ignorate. Cea de-a patra formatie din grupa A a fost desemnata Pandurii Tg. Jiu. Ieri dimineata, in Sala Sporturilor "Transilvania" din Sibiu au avut loc primele partide din grupa. Inter Sibiu a terminat la egalitate, scor 1 "" 1 cu Pandurii, in timp ce CSM Focsani urma sa dea piept cu Dinamo Team Bucuresti. Desi nimeni nu dadea prea multe sanse echipei pregatite de Petrica Ene si Dan Dumitru, focsanenii au facut un meci mare, reusind o victorie de prestigiu. "Am facut un meci excelent in fata unei echipe foarte bune. Dinamo ne-a pus foarte multe probleme, dar am reusit sa ne mobilizam si sa aratam adevarata valoare a echipei. Am condus cu 3 "" 0. Am primit un gol pe final, dar lumea a inteles ca echipa focsaneana este una puternica care a venit la Sibiu sa se bata pentru titlul national. Am vazut si partida dintre Pandurii Tirgu Jiu si Inter Sibiu, incheiata 1 "" 1, si in mod normal nu putem pierde in fata celor doua. Dar cum nici un meci nu seamana cu altul, vom incerca sa jucam la acelasi nivel ridicat pentru a evita surprizele. Avem sanse mari sa jucam finala competitiei", ne-a spus Dan Dumitru, presedintele CSM Focsani, aflat impreuna cu micii fotbalisti la Sibiu. Golurile focsanenilor au fost reusite de Padineanu, Budeanu si Zaharia. In cealalta grupa a turneului final joaca echipele Viitorul Zalau, Gloria Buzau, Arsenal Bistrita si Poli Timisoara. Aseara, CSM Focsani a jucat a doua partida a turneului final, cu Inter Sibiu. In aceasta dimineata, de la orele 9.00, CSM Focsani va juca ultima partida din grupa, cu Pandurii Tg. Jiu. Daca va ocupa una dintre primele doua locuri din grupa, CSM Focsani va juca miine dimineata finala mica sau mare a turneului. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 18 ore, 21 minute, 14 secunde
asta e cel mai bun lucru la fotbalul vrancean
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.