Sport

Daniel Fusaru, aur si bronz in Elvetia

Dan Chiriac
16 dec 2008 700 vizualizări
Sportivul va organiza o gala a karatelor pe 19 decembrie

Karateka Daniel Fusaru a obtinut o noua medalie de aur si una de bronz la "International Cup Shotokan "" Fudokan", competitie de karate interstiluri, ce a avut loc la Basel. Au participat sportive din Elvetia, Anglia, Franta, Italia, Suedia, Belgia, Olanda, Ungaria, Spania, Portugalia, Grecia, Bulgaria si Romania. Sportivul Daniel Fusaru a cucerit iarasi medalia de aur la kata pe echipe si bronzul la individual (la egalitate cu Bogdan Lipianu, campionul mondial de anul acesta). Fusaru a repetat performanta obtinuta in Ucraina, in urma cu doua saptamini. "Tin sa multumesc in primul rind prietenului meu Marius Pahoni care ma ajuta cu grupa de copii si-mi tine locul de fiecare data cind sint plecat. Fara acesta nu as fi reusit sa-mi formez o grupa asa cum mi-am dorit. Am o grupa de copii minunati la care tin foarte mult si le multumesc si lor dar si parintilor, care-i sustin, ca-mi dau credit si promit sa nu-i dezamagesc. Daca ar fi sa-i cer lui Mos Craciun un dar, acesta ar fi sa fiu sanatos eu si familia mea si sa reusesc sa fac un club mare. Vom avea examinarea de grad, o serbare si o petrecere de sfirsit de an, pe 19 decembrie, la sala de sport de la Colegiului National «Al. I. Cuza»», a spus Daniel Fusaru. Anul competitional 2008 a fost unul foarte incarcat pentru maestrul emerit al sportului romanesc, Daniel Fusaru, care a participat la competetiile interne dar si la turnee din Belgia, Anglia, Franta, Luxemburg, Ucraina si Elvetia, cistigind de fiecare data un loc pe podium. Acesta are ca partener de imagine firma Scorpion, unicul dealer Audi si VW pe judetele Vrancea, Galati si Braila. (Dan CHIRIAC


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 16 ore, 10 minute, 22 secunde
de-al dumneavoastra.Va admir foarte mult, sunteti cel mai bun antrenor.Va doresc mult succes la toate concursurile la care veti mai participa.Sarbatori fericite si multa sanatate.
, acum 739393 zile, 16 ore, 10 minute, 22 secunde
de-al dumneavoastra.Va admir foarte mult, sunteti cel mai bun antrenor.Va doresc mult succes la toate concursurile la care veti mai participa.Sarbatori fericite si multa sanatate.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.