Sport

Victorie categorica a arbitrilor vrinceni

Ziarul de Vrancea
13 dec 2008 655 vizualizări
Pentru vrinceni au marcat Ionica Serea, Gica Mihai, Marius Martis si George Dumitru u la final, rezultatul a fost 8 la 2

Selectionata de fotbal a arbitrilor vrinceni a debutat cu dreptul la concursul "Cupa Prietenia". Competitia are loc timp de trei zile in Sala Sporturilor din Braila si aduna la start selectionatele cavalerilor fluierului din mai multe judete ale tarii. Ieri dimineata, echipa vrinceana a disputat meciul de deschidere al competitiei in compania arbitrilor din Buzau. Focsanenii au dominat intreaga partida, dar au reusit sa se distanteze pe tabela abia in repriza a doua. In primul act, arbitrii vrinceni au deschis scorul prin Octavian Bucataru, dar au fost egalati imediat de buzoieni. Desi au ratat alte ocazii, focsanenii au incheiat la egalitate, 1 "" 1, prima repriza. Imediat dupa pauza, Alin Samoila a reusit o dubla, care a adus scorul de 3 la 1. In continuare, partida a decurs in favoarea echipei antrenate de presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal (AJF) Vrancea, Stan Gheorghiu, care a marcat alte cinci goluri prin Ionica Serea (2), Gica Mihai, Marius Martis si George Dumitru. La final, rezultatul a fost 8 la 2, iar echipa arbitrilor vrinceni a demonstrat ca poate avansa in fazele superioare ale competitiei. Antrenorul Stan Gheorghiu a trimis in teren urmatorii jucatori: Lucian Sirbu (portar), Vasile Burga, Octavian Bucataru, Cristi Gurguiatu, Ionica Serea si Marius Martis (jucatori de cimp). Au mai intrat pe parcursul jocului Alin Samoila, Danut Dumitriu, Gica Mihai, Florin Danciu si George Dumitru. In aceasta dimineata, cu incepere de la ora 9.00, arbitrii din Vrancea vor juca al doilea meci din grupa in compania celor din Gorj. Vrincenii vor juca si dupa-amiaza, in functie de locul ocupat in clasament, iar in cazul in care se vor califica vor disputa duminica dimineata finala intrecerii. (Dan CHIRIAC, Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.