Sport

Patru victorii la baschet

Dan Chiriac
9 dec 2008 599 vizualizări
Echipa U 15 a vrut sa se retraga de pe teren din cazua greselilor de arbitraj

Echipele de baschet din Focsani au avut un program incarcat la sfirsitul saptaminii trecute. Echipa de seniori, formata din tineri care abia au terminat junioratul, au pierdut in cadrul Diviziei B, la Giurgiu. Rezultatul final a fost CSS Giurgiu "" CSM Focsani 111 "" 60. La Constanta, echipa U 18 a disputat un nou turneu de sala, la care a reusit sa cistige toate partidele disputate. Elevii antrenorului Mircea Petrisor au trecut cu 91 "" 69 de CSS Tulcea, 90 "" 42 de CSS Buzau si 60 - 46 de CSS Constanta. Pentru echipa U 18, acestea au fost ultimele partide ale anului. La U 15, echipa CSM Focsani, pregatita de profesorul Mircea Petrut, a jucat al doiela turneu de sala din cadrul Ligii Balcanice. La Cluj, CSM Focsani a invins cu scorul de 63 "" 60 Viitorul Cluj, dar a pierdut 59 "" 69 cu BC Iasi si cu 46 "" 49 cu Poli Timisoara. "Din pacate, ne-a lipsit o piesa de baza, Vlad Mislea, care este accidentat. La primul joc, cel cu Timisoara, am avut ceva probleme de arbitraj. Am vrut sa ne retragem de pe teren, dar am luat in considerare ca am facut atita drum si copii nu merita asemenea lcuru. Au fost doi arbitri slabi, care nu au tinut cu Timisoara, dar au dat multe decizii aiurea. La faza in care am vrut sa retrag echipa de pe teren, arbitrii ne-au dat doua greseli tehnice", a declarat profesorul Mircea Petrut, intr-o conferinta de presa. Urmatoarele doua turnee din Liga Balcanica vor ave aloc in lunile ianuarie si februarie la Iasi si Timisoara. Dupa primele doua turnee, CSM Focsani se afla pe locul patru, la egalitate, cu locul trei si la o singura victorie de locul secund, care aisgura calificarea. In aceasta saptamina, echipa U 16 va intra la rindul sau in vacanta. Focsanenii vor organiza ultimul turneu de sala, in perioada 12-14 decembrie, la sala LPS. Vor participa echipele Axiopolis Cernavoda, CSM Focsani, CSS Calarasi si CSS Constanta. Partidele vor incepe vineri "" orele 18.00, simbata - orele 17.00 si duminica orele 10.00. Focsanenii vor juca in fiecare zi a doua partida in ordine, in compania echipelor din Cernavoda, Calarasi si Constanta. Sezonul baschetbalistic mai cuprinde pentru CSM Focsani si ultima etapa a Diviziei B la seniori. Simbata, CSM Focsani va juca pe teren prorpiu, de la orele 13.00, cu CSS Pitesti. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.