Sport

Victorie mare la Brasov

Dan Chiriac
8 dec 2008 489 vizualizări
Rom Cri Brasov - CSM Focsani 26 - 27 (13 - 13), in cadrul Diviziei A de handbal masculin Handbalistii de la CSM 2007 Focsani au dat lovitura sub Timpa, obtinind o victorie mare in Sala Sporturilor din Brasov.

Succesul a fost obtinut mult mai clar decit o arata rezultatul final, focsanenii avind aproape in permanenta avantaj pe tabela. Brasovenii au condus la rindul lor, de citeva ori, la inceputul partidei, la un gol diferenta, dar niciodata la o diferenta mai mare. In schimb, elevii lui Lucian Tucan s-au distantat constant pe tabela, la doua-trei goluri, dar la finalul primei reprize, scorul a fost egal, 13 "" 13. Actul secund a apartinut focsanenilor, care conduceau cu zece minute inainte de final cu 24 "" 21. Gazdele au incercat sa revina pe final, dar nu au pus nici un moment in pericol victoria CSM-ului. "Am facut un meci foarte bun. Gazdele nu se asteptau la o replica atit de buna. Au condus si ei la un gol, dar noi am controlat tot jocul, uneori la 2- 3 goluri si, in ciuda eforturilor din final, brasovenii nu au reusit sa revina. Este o victorie fara dubii, un succes mai clar decit o arata scorul. Ne-am impus la toate capitolele, iar dupa desfasurarea jocului rezultatul nu este o surpriza. In ciuda conditiilor superioare de care dispun brasovenii, am reusit sa ne impunem printr-o concentrare mai buna in joc. Vreau sa-i felicit pe baieti pentru felul cum s-au daruit si pentru modul cum au inteles sa puna in teren cele pregatite inaintea jocului", ne-a spus antrenorul Lucian Tucan. In urma acestui rezultat, handbalistii focsaneni s-au apropiat la doar doua puncte de brasoveni si si-au consolidat pozitia a doua. In ultima etapa din acest an, CSM Focsani va juca pe teren propriu cu Politehnica Iasi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.