Sport

Bucataru, cel mai bun fotbalist al anului

Ziarul de Vrancea
5 dec 2008 804 vizualizări
Emilian Chivu de la FC Panciu si Viorel Craciun de la CSM Focsani urmeaza in topul Directiei pentru Sport u cea mai buna voleibalista din judet a fost declarata Mihaela Taskiran u premierea va avea loc luni Directia pentru Sport Vrancea il va premia pe fotbalistul Octavian Bucataru pentru activitatea fotbalistica din acest an.

Capitanul echipei CSM Focsani a fost desemnat cel mai bun atit in ierarhia fotbalistilor de la iarba, dar si in cea a jucatorilor de la sala. Pe locul secund, la fotbalul pe iarba, s-a clasat Emilian Chivu, de la FC Panciu. Acesta a fost desemnat cel mai bun jucator al echipei din Panciu, dupa evolutiile pe care le-a avut in acest an. Pe locul trei se situeaza fundasul echipei CSM Focsani, Viorel Craciun, care a avut un sezon reusit atit in Liga a treia cit si in liga a doua. La futsal, pe locurile urmatoare se claseaza Vali Toader si Marian Covaci. Tot ieri, Directia pentru Sport a Judetului Vrancea a finalizat clasamentele la alte discipline sportive, handbalul raminind singura ramura fara un clasament oficial in acest moment. Cele mai mari sanse sa urce pe podium le are totusi portarul Viorel Ciubotaru si jucatorii de cimp Gabi Maftei si Robert Popa, desemnati cei mai buni in topul clubului CSM Focsani. Astfel, cea mai buna voleibalista este Mihaela Taskiran, aceasta fiind urmata in clasament de colegele Adina Sava si Monica Stoica. Gala Sportului Vrincean se va desfasura luni, 8 decembrie, de la orele 18.00, la Teatrul Municipal «Mr. Gh. Pastia». Spre deosebire de alti ani, de aceasta data vor fi premiati doar performerii fiecarei ramuri sportive in parte, nemaifacindu-se un exclusivist top 10. Premiile vor fi acordate de Directia pentru Sport si Consiliul Local Focsani, care a alocat zilele trecute suma de 8.400 de lei din bugetul local pentru acest eveniment. In atentia iubitorilor de sport vor intra si antrenorii de la cluburi care au reusit sa aduca rezultate deosebite in acest an pentru judetul Vrancea. Directia pentru Sport pregateste si alte surprize pentru gala de lunea viitoare. (Dan CHIRIAC)


CSS Gimnastica Focsani si-a ales performerii


Clubul Sportiv Scolar de Gimnastica Focsani si-a desemnat cele mai bune sportive care au obtinut rezultate pe plan national in acest an. Pe primul loc al ierarhiei se afla Andreea Rotaru, 12 ani, gimnasta medaliata cu bronz la campionatele nationale de la Deva din octombrie. Topul continua cu micuta Oana Spinu, care a obtinut cea mai stralucitoare medalie la campionatele nationale de juniori. Podiumul este incheiat de Dora Vulcan, medaliata cu bronz la campionatele nationale de copii si una dintre sperantele gimnasticii din judet. Cele trei fete sint antrenate de Daniela Marinescu si Cezar Stoica, Nicoleta Raducan si Florin Rosioru, respectiv Doina Vulcan. "Avem pe 16 decembrie un spectacol la sala noastra, organizat cu ocazia Craciunului. Acum e o perioada de relaxare, urmind sa revenim cu forte proaspete la antrenamente in luna ianuarie. Prima competitie majora la care o sa participam o sa fie de-abia in luna aprilie 2009", ne-a spus profesoara Adriana Lescovar, antrenor emerit la clubul de gimnastica. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.