Sport

Handbalistii se pregatesc pentru turneele de sala

Dan Chiriac
2 dec 2008 584 vizualizări
Echipele de juniori I de la LPS Focsani si CSS Adjud se pregatesc pentru turneele de sala care vor avea loc la sfirsitul acestei saptamini

LPS Focsani va organiza pe teren propriu turneul la care vor lua parte formatiile CSS Constanta, LPS Onesti, LPS Focsani, CSS Medgidia, LPS Buzau, CSS Galati, CSS Tecuci, LPS Braila, in timp ce CSS Adjud va juca la Roman in compania echipelor LPS Roman, LPS Iasi, CSS Bacau, LPS Vaslui, LPS Suceava, LPS Botosani si LPS Suceava. In etapa de duminica, CSS Adjud a pierdut pe teren propriu, scor 31 "" 42, in fata celor de la CSS Bacau. Bacauanii au dominat partida si au condus si la pauza cu scorul de 20 - 17. LPS Focsani a pierdut duminica, la Medgidia, in fata echipei locale. Constantenii au invins cu 26 "" 21, dupa ce la pauza scorul a fost egal, 9 - 9. Al doilea turneu de sala are loc in perioada 23 "" 25 ianuarie. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.