Sport

Brazilienii au invins de Ziua Nationala a Romaniei

Dan Chiriac
2 dec 2008 513 vizualizări
CSM 2007 Focsani - Concordia Chiajna 2 - 3 (1 - 1), in Liga intii de futsal

Brazilienii care compun echipa Concordia Chiajna au reusit sa se impuna in jocul disputat aseara, la Focsani, de Ziua Nationala a Romaniei. Acestia nu au jucat mai bine decit focsanenii, dar au reusit sa aduca victoria in urma citorva faze fixe pe care le-au tratat cu o mai mare atentie decit jucatorii locali. Fotbalistii de la CSM au inceput mult mai bine jocul si au ratat in doua rinduri deschiderea scorului prin Burcacel si Covaci. Oaspetii au replicat prin Cleber. Primul gol al meciului a venit in minutul 10, cind Curteanu a punctat cu un sut la colt lung. Doar patru minute au condus focsanenii, inainte ca brazilianul Cleber sa finalizeze din fata portii o actiune de atac. A fost 1 "" 1 la pauza si toata lumea spera ca echipa CSM -ului sa obtina un rezultat favorabil de Ziua Nationala. Nu a fost sa fie, pentru ca Radu a reusit doua goluri in urma unor faze create tot de brazilienii Chiajnei. Curteanu a adus sperante in tabara focsanenilor, cu zece minute inainte de final. Cele doua echipe au fost la un pas sa se ia la bataie, in minutul 35, dar spiritele incinse au fost calmate inainte de a se ajunge la "impartit" pumni. Covaci putea egala cu trei minute inainte de final, dar sutul sau a lovit bara. Focsanenii au pierdut din nou pe teren propriu, dupa ce au condus pe tabela de marcaj si au avut meciul in mina. Nesiguranta in faza de finalizare ne-a costat obtinerea unui rezultat de egalitate. Etapa viitoare, CSM Focsani va juca in deplasare cu ACS Odorheiul Secuiesc. Focsanenii vor juca in 2009 in play-out si vor incerca sa evite retrogradarea in fata altor sapte echipe. (Dan CHIRIAC)


CSM Focsani "" Concordia Chiajna 2 "" 3 (1 "" 1)

Sala Polivalenta. Spectatori: 250

Au marcat: Curteanu 10, 30 "" Cleber 14, Radu 23, 26

CSM Focsani: Ivanciu "" Dumitru, Sararu, Patrascu, Curteanu, Nechifor, Toader, Covaci, Burcacel.

Antrenor: Petrache Gurguiatu

Concordia: Moldovanu, Coman "" Carlos, Cleber, Ribeiro, Denis, Militaru, Brasoveanu, Ion, Radu, Raducu, Fernando.

Antrenor: Jan Cosac







În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.