Sport

Daniel Fusaru, campion national la karate

Ciprian Fânaru
29 nov 2008 922 vizualizări
Cei 14 sportivi vrinceni s-au intors acasa cu 5 medalii de la campionatul national pe echipe La sfirsitul saptaminii trecute s-a desfasurat la Bucuresti Campionatul National de Karate pe echipe.

La intrecere au participat 53 de cluburi din toata tara, concurenta fiind asadar acerba la aceasta editie. Clubul Sportiv Satori Focsani a participat cu 14 sportivi, care au obtinut in total 5 medalii, doua de aur, doua de argint si una de bronz, atit in proba de kata cit si in proba de kumite. Zenaida Vornicescu, Andrei Dorobat, Alexandru Magdalinoiu, Mihai Miron, George Panciu, Laurentiu Nemut, George Dochioiu, Dorian Harcan, Emilian Bors, Bogdan Cernat, Dragos Pantazica, Bogdan Alpreotesei, Madalin Enache si Andreea Arginteanu sint sportivii focsaneni care au fost prezenti la competitia din Capitala. Acestia sint pregatiti de sensei Daniel Fusaru si senpai Marius Pahoni, rezultatele obtinute fiind meritorii luind in considerare faptul ca la unele categorii s-au intrecut si peste 20 de echipe :

Locul 1, medalia de aur si titlul de campion national au revenit echipei Satori kata mixt, formata din Andreea Arginteanu, Madalin Enache si Bogdan Alpreotesei , la grupa de virsta \'99 - \'97, si echipei de kumite Satori 1, la grupa de virsta \'99 - \'97 ^ 42 kg Madalin Enache, George Dochioiu si Bogdan Cernat.

Locul 2, medalia de argint si titlul de vicecampion national a revenit echipei Satori - kata baieti \'99 - \'97, formata din Dragos Pantazica, Bogdan Alpreotesei si Madalin Enache, grupa 5kyu-dan si kumite baieti Satori 2 \'99 - \'97 ^42 kg Bogdan Alpreotesei, George Panciu si Laurentiu Nemut. Finala Campionatului national pe echipe la kumite, categoria de virsta \'99 - \'97 ^42 kg s-a desfasurat intre echipele Satori 1 si Satori 2, o performanta deosebita.

Locul 3 si medalia de argint a revenit echipei Satori 1 kata baieti \'99 - \'97 grupa 9-6kyu formata din George Dochioiu, Bogdan Cernat si George Panciu.

La acest campionat mondial sensei Daniel Fusaru a cistigat iarasi titlul de campion national la kata cu echipa clubului Dinamo Bucuresti, aceeasi echipa care este si campioana mondiala de sapte ori consecutiv. Miercurea trecuta, maestrul emerit al sportului romanesc Daniel Fusaru a fost la Donetsk, in Ucraina, pentru a participa la Open-ul Ucrainei, iar pe 6 decembrie va fi prezent la ultimul campionat din acest an, in Elvetia, la Basel. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.