Sport

Jocuri sportive

Ziarul de Vrancea
29 nov 2008 595 vizualizări
Handbalistii joaca la Sala Polivalenta

Echipa masculina de handbal CSM Focsani disputa o noua partida in cadrul Diviziei A de handbal masculin, azi, cu incepere de la ora 11, la Sala Polivalenta. Elevii antrenorului Lucian Tucan vor da piept cu Universitatea Galati. Echipa vrinceana a terminat pe primul loc anul trecut, dar in acest campionat are o evolutie slaba, clasindu-se abia pe locul al saselea. (C. F.)

Voleibalistele joaca la Tulcea

Primele doua clasate ale Diviziei A2 de volei feminin se vor intilni astazi in Sala Sporturilor din Tulcea. Focsanencele pregatite de profesorul Marian Radulescu au pierdut etapa trecuta meciul contra Constructorul Bucuresti, dar acum incearca sa bata si sa ramina pe primul loc al clasamentului. (D. C.)

Baschetbalistii intilnesc echipa secunda a campionilor

Echipa de baschet CSS Olimp Focsani va juca azi, de la ora 13.00, o partida in cadrul Diviziei B. Meciul va avea loc la Sala Polivalenta. Focsanenii pregatiti de tehnicianul Mircea Petrisor vor infrunta Asesoft 2 Ploiesti, echipa secunda a campionilor Romaniei la baschet masculin. Pina acum, vrincenii au pierdut toate partidele, dar spera sa sparga astazi gheata si sa obtina primul succes din acest campionat. (C. F.)


CSM Focsani s-a calificat la faza nationala

Grupa de copii 1999 de la CSS Focsani s-a calificat la faza nationala a "Memorialului Gheorghe Ola". Micii fotbalisti pregatiti de Petrica Ene au cistigat ieri dimineata cu scorul de 3 - 1 meciul jucat in compania celor de la Poli Iasi. Cu sase puncte, focsanenii s-au clasat pe primul loc. In cealalta grupa, Sporting Vaslui a fost invinsa cu scorul de 3 - 2 de CSS Botosani, dar s-a calificat in finala competitiei datorita golaverajului superior. In finala de aseara, CSM Focsani a trecut cu 3 - 1 de Sporting Vaslui si s-a calificat la faza nationala. Partida a fost la discretia focsanenilor, care au dominat autoritar si au condus cu 3 - 0 inca din minutul 15. In schimb, grupa 1998, pregatita de profesorul Alin Samoila, a ratat prezenta in finala turneului ce va avea loc la Iasi. Joi seara, CSM Focsani a remizat cu FCM Bacau, 4 - 4, iar ieri dimineata au pierdut cu scorul de 3 - 1 meciul disputat cu Poli Iasi. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.