Sport

DS Vrancea vrea un top corect

Ciprian Fânaru
26 nov 2008 694 vizualizări
Directia pentru Sport Vrancea solicita sportivilor legitimati la sectiile cluburilor sportive din judet sa transmita actele doveditoare de obtinere a rezultatelor la competitiile nationale si internationale la care au participat in anul 2008.

Acestia, precum si structurile sportive din judetul Vrancea, mai au timp pina la 5 decembrie sa trimita DS Vrancea diplome, foi de concurs, buletine de rezultate, adeverinte de la federatiile sportive nationale. Aceasta pentru ca intocmirea clasamentului "Cei mai buni sportivi vrinceni ai anului 2008" sa aiba la baza dovezile concrete ale performantelor obtinute de-a lungul anului. Dupa cum ne-a precizat si seful DS Vrancea, Petre Plopeanu, editia 2008 a "Galei Sportului Vrincean" va avea loc in jurul datei de 10 decembrie. (C. F.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.