Sport

Jocuri Sportive

Dan Chiriac
24 nov 2008 496 vizualizări
Handbalistii au pierdut la Vaslui Echipa de handbal masculin a pierdut la Vaslui. In cadrul etapei a patra a returului Diviziei A de handbal masculin, CSM Focsani a fost invinsa cu scorul de 25 - 23 (13 - 12) de HC Vaslui.

"Am ratat exagerat de mult, in final chiar un sapte metri care putea sa ne aduca un punct. Partida a fost echilibrata, dar am platit tribut ratarilor", ne-a spus Lucian Tucan. (D. C.)


Voleibalistele vizeaza a saptea victorie


Echipa de volei feminin CSM Focsani a pierdut cu 3 "" 1 partida jucata pe teren propriu. Desi au cistigat primul set in fata celor de la Constructorul Bucuresti, focsanencele au cedat teren si au pierdut urmatoarele trei seturi. Desi au pierdut, focsanencele au ramas pe primul loc in clasament. (D. C.)


Surprize la cupa liceelor


Vineri au avut loc alte doua partide din cadrul Olimpiadei Sportului Scolar, la fotbal - licee. Competitia de futsal a ajuns la etapa a treia, urmind ca la finalul acesteia primele doua clasate in fiecare serie sa se califice la faza judeteana a competitiei. Rezultatele inregistrate au fost: CN Cuza "" Grupul Scolar Industrie Usoara 1 - 3 si Grupul Scolar Constructii Montaj - Grupul Scolar Agricol 1 "" 1, 3 "" 2 dupa 7 metri. (D. C.)


Cupa Hagi s-a aminat


Cupa Hagi, competitie rezervata copiilor nascuti in anul 1997, si-a aminat etapa a treia, din cauza vremii din ultimele zile. Partidele AS FC Unirea Focsani "" Vointa Sihlea si CSM Focsani "" Stiinta Focsani, vor fi programate la o data ulterioara, in functie de starea vremii. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.