Sport

Arbitrii au transmis gresit rezultatul la federatie

Dan Chiriac
20 nov 2008 679 vizualizări
Rezultat corect: LPS Piatra Neamt - CSM Focsani 21 - 22 Un caz mai putin obisnuit s-a intimplat in ultima etapa a Diviziei A de handbal masculin. Partida dintre LPS Piatra Neamt si CSM Focsani s-a incheiat cu victoria focsanenilor cu scorul de 22 - 21, golul victoriei fiind marcat cu 18 secunde inainte de final

Numai ca arbitrii partidei au transmis la Federatia Romana de Handbal ca partida s-a termiant la egalitate, 21 "" 21. «A fost o greseala a celor doi, care au spus ca meciul s-a termiant la egalitate. Asa a aparut si pe site-ul Federatiei. De fapt, noi am invins cu 22 "" 21, iar federatia a fost informata despre greseala aparuta», ne-a precizat profesorul Lucian Tucan, antrenorul celor de la CSM Focsani. Focsanenii vor juca simbata o noua partida in campionat, tot in deplasare, cu HC Vaslui. La ora actuala, CSM Focsani se afla pe locul doi in clasament, dupa Romcri Brasov. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.