Sport

Jocuri Sportive

Dan Chiriac
15 nov 2008 694 vizualizări
Handbalistii joaca la Piatra Neamt Echipa de handbal masculin va disputa o noua partida din cadrul Diviziei A.

Elevii lui Lucian Tucan se vor deplasa sub Pietricica, pentru jocul cu LPS Piatra Neamt, o formatie pe care au invins-o fara probleme in partida tur. Meciul va avea loc azi, de la orele 11.00, in Sala Sporturilor din Piatra Neamt. CSM Focsani se afla pe locul doi inainte de acest joc, dupa cei de la Romcri Brasov. (D. C.)


Voleibalistele au meci la Botosani


Returul Diviziei A 2 de volei feminin va debuta azi, cind CSM Focsani va juca in deplasare cu Provolei Botosani. CSM Focsani se afla in acest moment pe primul loc in clasament, cu maximum de puncte, in timp ce echipa din Botosani se afla pe locul doi. Fosta componenta a echipei CSM Focsani, Romina Coman, in prezent la formatia din Botosani, nu va juca azi, din cauza unei accidentari. In tur, CSM Focsani s-a impus cu 3 "" 2. (D. C.)


Baschet la Polivalenta


CSM Focsani va juca azi, de la orele 11.30, la Sala Polivalenta, in etapa a patra a diviziei B de baschet masculin. Adversara elevilor lui Mircea Petrisor este echipa Time Bucuresti. Echipele de juniori U 18, 16 si 14 vor juca in deplasare cu CSS Tulcea, Axiopolis Cernavoda si Dacian Bucuresti.

(D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.